home | over Band.nl | info voor bands | links | Powered by Pasadena

Sorteren op: Prijs | Alfabet

 1 or 2 man Piano Experience (optioneel met Cocktailbar)
De avond is jong en vol belofte. En The Singing Pianoplayer kan met zijn vleugel alles spelen wat u maar wilt. Een evergreen of jazzstuk om het diner te begeleiden. Een aangepast lied voor de bruid of de jarige job. Strangers in the Night terwijl het gouden echtpaar danst. Nederlandstalige meezingers voor iedereen. The Singing Pianoplayer kan het allemaal.
Lees meer

 1-Man Band (Piano Act)
Deze pianist-zanger-entertainer heeft veel ervaring in pianobars in binnen- en buitenland maken hem vertrouwd met zowel het maken van een intieme sfeer als het geven van een spetterend feest!
Lees meer

 2 Big
2BIG is een akoestisch & elektrisch gitaar power duo dat klassiekers uit de Top 2000 speelt & bekende Ierse traditionals.
Lees meer

 2-Man Piano ACT opt. + Drums & Bass
De 2-man Piano act is een uniek Piano Dueling concept Twee pianisten spelen en zingen samen. De onderlinge interactie is zo aanstekelijk, daar doet elk publiek altijd graag bij mee. Bij de grotere locaties wordt er een ritme-sectie van drum en bas aan toegevoegd. Diverse medley’s, hits, meezingers en uiteraard verzoekjes.
Lees meer

 2Unplugged
Tweemaal zang/gitaar = tweemaal genieten. “Van pure achtergrond muziek tot opzwepend dansbaar repertoire”. Deze ervaren muzikanten spelen uitsluitend op akoestische gitaren vervolmaakt met tweestemmige vocalen. Dit met een pure, enthousiaste en gezellige uitstraling.
Lees meer

 420's
geen info beschikbaar
Lees meer

 Aarebeijeplukkers
Blaaskapel de Aarebeijeplukkers bestaat uit een groep van 17 enthousiaste muzikanten, waarvan de meesten afkomstig zijn uit Roelofarendsveen, die met groot genoegen de Tsjechisch Moravische volksmuziek ten gehore brengen.
Lees meer

 AbAlone
AbAlone is een professionele en stijlvolle trio dat zeer geschikt is voor recepties, borrels of een diner-dansant. Het drietal bespeeld meerdere instrumenten: zang-viool-kleine percussie, contrabas-basgitaar of gitaar, piano – keyboards. Het repertoire is veelzijdig en verrassend en varieert van rustige Jazz en Latin tot mooie Popsongs.
Lees meer

 Accordeonist Arkadi
Arkadi volgde zijn opleiding aan het conservatorium in Minsk ( Wit-Rusland ) waarna hij jaren lang het vak van muziekdocent uitoefende. Als zodanig vestigde hij zich ook in ons land.
Lees meer

 Accordeonist Koen
Deze door de wol geverfde accordeonist zorgt voor veel sfeer en gezelligheid zonder dat het opdringerig is. Wandelend tussen uw gasten door verzorg deze muzikant echte muziek, stijlvol en niet te hard, waarbij u nog gewoon een gesprek kunt voeren.
Lees meer

 Accordeonist Peer de Schuymer
Peer vd Burgh is al meer dan 25 jaar professioneel muzikant/troubadour. Hoofddoel is er elke keer weer een gezellige happening van te maken! Hij gebruik geen installatie, zodat hij zich altijd onder de mensen kan begeven. Er kunnen verzoekennummers gespeeld worden, er kan meegezongen worden en gedanst.
Lees meer

 Accordeonist met Tiroler, Italiaans, Frans of Hollands Thema
Deze accordeonist kan zich moeiteloos aanpassen aan de sfeer of het thema van de avond. Of het nu een Tiroler bier-feest is, een Franse avond of een Haring Party hij past zich aan en steekt zich in de passende kleding.
Lees meer

 Accordeonist, Gitarist, Violist en Zanger David
Deze multi-instrumentalist (hij bespeelt maar liefst 7 instrumenten) heeft veel ervaring en is zeer flexibel. Hij werkt al zo'n 20 jaar als professioneel muzikant en troubadour op feesten en partijen.
Lees meer

 Accordeonist, Pianist, Violist en Zanger Henk
Deze multigetalendeerde musicus brengt als accordeonis-zanger en violist, reeds vele jaren, een breed repertoire aan volksmuziek op de meest uieenlopende privé- en bedrijfsfeesten. Hij is eveneens een veelgevraagd pianist voor sfeervolle Achtergrondmuziek (jazzy & salon), cabaret-, theater- en liedbegeleiding.
Lees meer

 Ack van Rooyen & Jeroen Manders Quintet
Ack van Rooyen's career in the jazz circuit and as a studio musician covers a broad spectrum. Born on New Year's day 1930, he graduated cum laude from the Royal Conservatory of the Hague in 1949. He subsequently joined the Arnhem Symphony Orchestra where he played until 1952. In the meantime his interests were turning more to jazz and improvisation.
Lees meer

 Acoustic Ladies
De Acoustic Ladies is een sfeervol, aantrekkelijk duo met een zeer breed repertoire. Perfect voor op de achtergrond, maar kunnen des gewenst ook dansbaar repertoire spelen.
Lees meer

 Acoustic Lady
Accoustic Lady is een sfeervol duo (zangeres, piano of gitaar). Deze combinatie is perfect tijdens een receptie, borrel of diner of de inzegenings dienst van een huwelijk. Prachtige easy pop-songs en jazz standards vormen het basis repertoire. Tijdens een inzegenings plechtigheid kan ook een klassiek nummer (bijv. Ave Maria) vertolkt worden.
Lees meer

 Acoustic Lady (Mathilde)
Accoustic Lady wordt in de basis gevormd door een zangeres en een pianist. Uit de samenwerking ontstaat bij elke gelegenheid de subtiele en warme sfeer die past bij al uw feesten, partijen en evenementen.
Lees meer

 Acoustic Lady - Miss Ruby
geen info beschikbaar
Lees meer

 Acoustic Vivian
Acoustic Vivian bestaat uit zangeres Vivian en toetsenist Michel. Vivian en Michel spelen liedjes van o.a. Paul McCartney, Al Green en Alanis Morissette. Zij brengen de liedjes op hun eigen, kwetsbare en pakkende manier.
Lees meer

 Acrobatische Acts De Raviolis
Superieure acrobaten & meesters in de kunst van het jongleren! De show: Twee piccolo’s Ab en Koos komen op en zetten de spullen klaar voor het wereld- beroemde Duo Ravioli, dat elk moment kan arriveren.
Lees meer

 Acteur Michael Driebeek van der Ven
Michael Driebeek van der Ven is al jaren actief in het artistieke wereldje als acteur. Na zijn studie rechten is Michael zich helemaal gaan storten op theater. Hij is naar de toneelschool gegaan en heeft zo veel ervaring opgedaan op de planken.
Lees meer

 Acteur(s)
Voor uw event staan er altijd meerdere acteurs tot uw beschikking. Dit kan zijn voor een kick off, bedrijfs event of tijdens uw diner. Only the best on your request... Neem contact op voor de mogelijkheden.
Lees meer

 Afrikaanse Muziek
Pasadena Productions werkt samen met een veelzijdige Afrikaanse artiest. Hij is zanger, performer en percussionist.
Lees meer

 Afrikaanse Percussie Voorstelling
Workshop, Kindervoorstellingen, Openings-act en Concerten het kan allemaal met deze Spectaculaire Afrikaanse Percussie groep.
Lees meer

 Aggregaat
Deze sets zijn zeer stil, robuust en duurzaam. Daarnaast kunnen wij een uitgebreid scala aan randapparatuur leveren, zoals verdeelinrichtingen, kabels, brandstoftanks, aanhangwagens en netovernamekasten.
Lees meer

 Agog
Agog heeft zich de laatste jaren gevestigd als een gelijkwaardig trio waar alles van rouwe rock tot fluisterzachte ballads langs kan komen in één set. De musici begeven zich in tal van stijlen zonder te vervallen in een knip-en-plak kunstje of parodie van genres. Agog is geen gitaartrio in traditionele zin maar veel meer een mini orkest dat zich bediend van vele genres. Hierin wordt het groepsgeluid tot in het uiterste benut.
Lees meer

 Akoestisch Allround Trio
Dit Trio is met recht All-Round te noeme. Het repertoire varieert van Pop, Rock en Easy listening tot Franse Musetten en Gypsy Jazz.
Lees meer

 Alain Clark
Clark is geboren in Haarlem en woont op dit moment in Amsterdam. Hij woonde ook drie jaar in de Verenigde Staten om het vak te leren. De zelf geschreven nummers op zijn debuutplaat zijn in het Nederlands. In 2004 kwam Clarks eerste album, Alain Clark geheten, uit, met
Lees meer

 Alex Conradi
De passie van Alex Conradi (1971) voor de goochelkunst begon op 13 jarige leeftijd toen hij in zijn dorp 'Miranda' een goochelvoorstelling bijwoonde. Tijdens de zomervakanties ontmoet Conradi goochelaar Dimitri en in het bijzonder ontmoet hij Saverio Tanelli (lid van de Club Magico Italiano (CMI) 1990) die hem helpt door alle studieboeken van de CMI tot zijn beschikking te stellen. Conradi bekijkt diverse voorstellingen in Rome en Turijn en ontmoet Lamberto Desideri die hem de fijne kneepjes van het moderne manipulatieve vak leert, beschreven door één van de belangrijkste kunstenaars van deze eeuw 'Dai Vernon' uitvinder van de 'close up magic'. Het is uitgerekend deze discipline waar Alex Conradi zich in specialiseert.
Lees meer

 Ali B.
Ali B is een van de populaire rappers uit Nederland op dit moment. Hij is een man met een serieuze boodschap, maar tevens laat hij regelmatig zijn lach zien. Door Ali B is de nederhop naar een ander niveau getild en is hij een voorbeeld voor veel beginnende rappers.
Lees meer

 Amazing Sonny G.
Sonny G. treedt tegenwoordig op als solo-artiest (zang/gitaar en backingtracks), als duo (met saxofonist) en als trio (met saxofonist en percussionist). Door zijn stemgeluid, de grote sound (ook in een kleine bezetting) en zijn zeer brede repertoire is hij een veel geboekte artiest.
Lees meer

 Amazing Supersonic Saxes & DJ
Swingende saxofoon act die funky muziek met moderne beats combineert. Te boeken als tape act of met DJ’s Jolanda en Le Riche. Een combinatie met Rapper en Beatboxer Stewlocks, percussionist Kagan Han, violiste Julia Phillipens en- of meester toetsenist Karel Boehlee. Deze zeldzaam spetterende professionele act is ook avondvullend te boeken
Lees meer

 Ameri'cante
De muziek is zeer afwisselend met verschillende stijlen: jazz, blues, soul, bossanova, samba, Peruvian waltz, salsa etc. Het is een aantrekkelijk programma voor een geslaagde avond.
Lees meer

 Amhali-s Amazing Allround Band
Amhali’s Amazing Allround Band is de begeleidings band van Najib Amhali. Dit trio is een van de meest veelzijdige bands van dit moment.
Lees meer

 Amigos
Amigos is een akoestisch mobiel trio, een groep multiculturele muzikanten, dat uit te breiden is tot grotere bezetting. Het repertoire bestaat uit authentieke Salsa, Cubaanse en Colombiaanse dansmuziek in de stijl van de Buena Vista Socialclub.
Lees meer

 Amorfortia Ensemble
Amorfortia is een uniek klassiek ensemble met uniek geluid. De combinatie sopraan, trompet en orgel is niet alledaags en geeft een bijzondere invulling aan de repertoire keuze. Opvallend in het repertoire is de rol van de trompet. Dit instrument
Lees meer

 Amy Winehouse Performance
Wilt u ook graag dat Amy Winehouse optreedt op uw bruiloft of feest? Deze Amy Winehouse Act laat oude tijden herleven, ontroerend goed.
Lees meer

 Andre Hazes Vertolker
Dé beste vertolker van André Hazes. Zijn eerste singele in 1986, “Het is voorbij”, werd uitgereikt door niemand minder dan André Hazes. Diverse singels volgden, waaronder de singel ‘Meisjes’, die zelfs een aantal weken in de Top 40 stond.
Lees meer

 Animatie act Jeroen
Jeroen is een meester in de improvisatie. Vanuit de verschillende types die hij speelt reageert hij zeer scherp en bliksemsnel op het publiek. Zijn humor gaat nooit ten koste van anderen; het komische ontstaat uit zijn spel en zijn inspelen op de mensen en gegeven omstandigheden.
Lees meer

 Animatie acts No Risky Business
Voor animatie acts op Top niveau werkt Pasadena Productions samen een collectief van professionals uit allerlei disciplines (theater, mime, musici, acrobaten). Hierdoor kunnen wij op maat de beste act voor uw feest regelen.
Lees meer

 Animatieact(s)
Wij bieden u interactief entertainment voor een blijvende herinnering. Diverse interactieve typetjes of 3 enthousiast getalenteerde artiesten (Musique à la Carte) zetten uw feest, bijeenkomst, productpresentatie of congres luister bij.
Lees meer

 Anita Meyer
Wie kent haar niet, Anita Meijer. Een zangeres die haar sporen heeft verdiend in de Nederlandse muziekbusiness. Hoe is dat allemaal ooit begonnen ? Anita was voor het eerst op de Nederlandse TV te zien in 1965, samen met haar broer René.
Lees meer

 Armanies
Drie Rotterdammers met oog voor details. De Armanies hebben al jaren ruime ervaring met optredens tijdens recepties en borrels. Zij spelen het liefst onversterkt en zijn niet gebonden aan een vaste speelplaats.
Lees meer

 Art of Swing
Wat deze kleine band (met een GROOT geluid) zo bijzonder maakt is dat; ze het traditonele American Songbook repertoire (bekend door o.a. Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Paul Anka en meer recentelijk door Harry Connick JR, Robbie Williams en Michael Bublé) combineren met liedjes hits uit de 60es, 70es en 80es van Michael Jackson, de Beatles en the Stones, maar dan wel in een heerlijk Swingend Jazzy jasje.
Lees meer

 Artishock
Dit gezellige all round duo speelt hits van de 60es tot nu. Dit tweetal maakt van iedere partij een feest. Laat u niet misleiden door de kleine bezetting, dit duo heeft een grote sound.
Lees meer

 Artvark
Het Artvark Saxofoon Kwartet is een uniek ensemble. Het repertoire bestaat uit jazzy standards en groovy tunes, speciaal voor dit ensemble gearrangeerd en/of gecomponeerd. Het ensemble bestaat uit 4 zeer professionele blazers, Rolf Delfos en Bart Wirtz om er maar een paar te noemen.
Lees meer

 Asuka Watanabe
Dans Solo Klassiek en Modern
Lees meer

 AurorA/Stepping Stones
AurorA is een typisch voorbeeld van 'Chill Out' muziek productie. Chill Out is een muzikale vorm van expressie waarbij de balans tussen de diverse aspecten van muziek is bereikt. Dit wordt gecommuniceerd met het publiek.
Lees meer

 B Movie Orchestra
Dit unieke ensemble brengt u de overgetelijke filmtunes uit de '70 en '80 er jaren. Van Morricone en John Barry tot Lalo Schifrin en Jerry Goldsmith
Lees meer

 BBmore
Een film uit 1980 die de aandacht op de Blues weer aanwakkerde was de basis voor deze Swingende Soul Rhythm & Blues Revue. Onze eigen Jake & Elwood slepen jullie mee in het swingende, opzwepende tempo van de muziek van deze Heren uit de jaren 70-80.
Lees meer

 BIG BANDS
Naast kleine bands van max 4 personen kunnen wij ook fantastische Bigbands voor uw regelen. Van Ballroom, Swing tot Eigentijds repertoire, van Professioneel tot Semi-professioneel wij hebben het in huis.
Lees meer

 Baby Jade Brown
Baby Jade Brown plays Soul, Funk & Jazz Dance. Inspired by icons such as Erykah Badu, Jamiroquai, Jill Scott and many others, the band has written songs over the past years with an obvious 'black' feel.
Lees meer

 Back To The Future
Deze 7-koppige ! allround coverband/feestband is DÉ band voor bedrijfsfeesten, bruiloften, (zomer)festivals, grand cafe's, dans-en ontmoetingsavonden.
Lees meer

 Ballonact
Ballonact met een van de beste violisten van Nederlandse bodem. Deze ballon van ruim 2 meter zit geheel om de violiste heen, en al spelend wordt deze opgeblazen onder het geluid van muziek en een kloppend hart, tot er een grote knal klinkt en de show kan beginnen.
Lees meer

 Band and Breakfast
Begonnen als vakantiegrap maar nu een vaste gelegenheidsformatie die maar een doel heeft: Muziek maken met een hoed op!
Lees meer

 Baran Cak
Baran Cak is called the Jay Kay from Turkey. He is known for his funky and jazzy songs.
Lees meer

 Bart Wirtz & his Allstars
Het is best opmerkelijk dat altsaxofonist Bart Wirtz, met zijn prachtige sound en vakkundigheid voornamelijk als sideman in beeld was. Daar komt nu verandering in. Wirtz, die een bekend gezicht is bij The Young Sinatras, Monsieur Dubois, Artvark Saxophine Quartet en het Rotterdam Jazz Orchestra, zet met zijn debuutalbum Wirtz Prologue nu zichzelf op de voorgrond. Terecht, want de saxofonist heeft behoorlijk wat in zijn mars en is daarvoor al met diverse prijzen onderscheiden. Wirtz heeft een warme en heldere dromerige sound. Hij is een prima solist en weet technisch wel raad met zijn instrument. Op Wirtz Prologue is de saxofonist in prima gezelschap van Jasper Soffers (p), Jeroen Vierdag (b) en Joost van Schaik (d). Met name de wisselwerking tussen Wirtz en Soffers is uitstekend, evenals de gastbijdrage van gitarist Tim IJmaal in J Mingus No. Wirtz Prologue is een afwisselende plaat, waar (medium) uptempo stukken als Butcher Pepe, de sterke opening North en aanstekelijke Honque Honque worden afgewisseld door dromerige love ballads Your Eyes en Wait. De plaat bestaat volledig uit eigen werk, veelal geïnspireerd door hardboppers Art Pepper, Frank Morgan, Monk, Mingus en Coltrane. Dat is dan ook misschien het enige nadeel aan deze plaat: de composities zijn mooi gearrangeerd, liggen lekker in het gehoor, maar klinken weinig vernieuwend. Nu hoeft dat ook niet natuurlijk, maar daardoor zou Wirtz zich wel iets meer kunnen onderscheiden. Wel geeft Wirtz een eigentijdse twist aan zijn composities, waardoor deze plaat meer dan de moeite waard is.
Lees meer

 Bastiaan Ragas
Bastiaan Ragas (Lisse, 30 juni 1971) is een Nederlands zanger en musicalacteur. Ragas werd geboren in Lisse, waar hij gedurende zijn jeugd heeft gewoond met zijn ouders en 2 oudere broers; Jeroen en Roef. De in 2007 overleden Roef was eveneens een bekend acteur.
Lees meer

 Bendlezz
Bendlezz is een Amsterdamse vijfmansformatie die eind jaren '90 is ontstaan. Heden ten dage brengt Bendlezz een gevarieerd eigen repertoire van ruim 25 sterke, kwalitatief hoogwaardige songs en covers.
Lees meer

 Benjamin Herman
Benjamin Herman
Lees meer

 Bernard Berkhout Bigband
Dit is niet zo maar een bigband. Klarinettist Bernard Berkhout laat de tijden van Benny Goodman - the king of swing - herleven. Het is "lindy hop"muziek pur sang.
Lees meer

 Bernie's Lounge
Nieuwe zangeres in de band sinds is sinds mei 2009 de Spaanse zangeres Suzana Raya. Teksten wisselen elkaar af in Spaans en Engels. Aangevuld door blazers, percussie en snaren uit de top van de Nederlandse wereld,- jazz,- en popscene stoken zij het heilige muzikale vuur op tot grote hoogten.
Lees meer

 Beter R de Vries band
De Beter R. de Vries Band van tenorsaxofonist Ruud de Vries is een opzwepende sax-gitaar-hammond-bas-drums-combi.
Lees meer

 Big Black and Beautiful
Big. Black. Beautiful. Drie kernachtige woorden die volledig van toepassing zijn op deze Sisters of Soul. Dit nieuwe wervelende muziekprogramma heeft slechts één doel: het dak moet eraf!
Lees meer

 Bigband Bollenstreek
De Big Band Bollenstreek, ofwel gewoon BBB, is in de wijde omgeving van de randstad voor menig jazz en dansliefhebber een begrip. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat de band, sinds de oprichting in 1978, bij talloze gelegenheden met succes heeft opgetreden.
Lees meer

 Bigband Frits Landesbergen
Dit fantastische orkest werd in 1969 door de Leidse pianis-arrangeur Frits Landesbergen opgericht (dit is dus niet de bekende vibrafonist – overigens wel familie). Het was toen de eerste Big Band in de Leidse regio. De stijl van het orkest is gebaseerd op de traditionele swing van de grote orkesten uit de vijftiger, zestig en zeventiger jaren. Dit fantastische orkest begeleide vele bekende Nederlandse Jazz artiesten zoals: Ronald Douglas, Tom Gable, Piet Noordijk, het Deep River Quartet en niet te vergeten de vibrafonisten Frits Landesbergen.
Lees meer

 Bigband Lick's & Brains
Licks & Brains is a new vibrant project in the Dutch NuJazz scene combining a full big band line-up with modern jazz sounds and club dance grooves. Band director is saxophone player Rolf Delfos, renowned front man of successful jazz bands such as the Houdini’s, Jazzinvaders, and the Auratones.
Lees meer

 Bingham Boys
Dit easylistening combo werd gevormd nadat een groep enthousiaste muzikanten had deelgenomen aan het beroemde straatfestival in Avignon. Sindsdien heeft dit flexibele en makkelijk te plaatsen ensemble al menigmaal opgetreden.
Lees meer

 Blaaskwintet Ashok
Het Ashok-Blaaskwintet werd in 2001 geformeerd door 5 enthousiaste professionele musici, die - op één na - allen woonachtig waren in de Amersfoortse wijk "Kattenbroek". De beroemde architect Ashok Ballotra, die de spraakmakende Amersfoortse wijk ontwikkelde, werd om die reden de naamdrager van dit Amersfoortse blaaskwintet.
Lees meer

 Blazerssectie The Magic Hornzzz
Een blazerssectie kan een goede band fantastisch laten zijn, The Magic Hornzzz is zo’n blazerssectie. Drie professionals die met hun perfecte timing en vette sound een feest echt kunnen maken.
Lees meer

 Blend it
Blend-It is de perfecte partyband!
Lees meer

 Blood, Sweat & Kiers
Met Gitaar, Drums, Contrabas, drie vocalen maar “vooral” met de Tenor Sax van Wouter Kiers, klinkt Blood Sweat & Kiers als een muzikale snelkookpan van diverse stijlen: Dubbel gemixt en extra gekruid!! Maar altijd met die "Roots" van waar ze vandaan komen. Een beukend kwartet dat de grenzen van Rock & Roll, Blues, Jazz, Rythm & Blues en Soul verlegt.
Lees meer

 Blue Label
Blue Label is een professioneel en veelzijdig trio, ideaal voor een diner dansant, bedrijfsfeest of dansfeest. Door hun veelzijdigheid kunnen ze avondvullend spelen, variërend van Jazzy Caribische achtergrond tot swingende dansmuziek.
Lees meer

 Blues Brothers
Deze act sluit direct aan bij de liefde voor het blues en soul repertoire van ex Dizzy man's band Zanger Jacques Kloes en Soundmixshow finalist Johan Bouquet . Tijdens deze "Tribute to the Blues Brothers" zijn de grote filmsuccessen te horen zoals bv Gimme some of lovin' - Shake your Tailfeather - Minnie the Moocher- Soul Man - Think e.v.a. Tijdens deze spetterende show zijn er natuurlijk ook visuele elementen uit de bekende Blues Brothers speelfilm die naar voren worden gebracht . Zo is er bijvoorbeeld de geluidstechnicus en roadmanager Harry van Huisstede, die een rol vervult als de strenge, maar komische politieman " Sir Oliver Lyles ". Kortom ..voor de liefhebber van Rythm & Blues en de onvervalste "seventies" is het genieten.
Lees meer

 Blues DJ Fons
Blues-DJ Fons Delemarre is een man met veel ervaring en goede smaak. Zijn kennis van blues en pop muziek is grenzeloos. Zijn verzameling opnames is legendarisch. Hij kan als geen ander de ene sfeer in de andere laten overlopen. Met name in combinatie met een "live" band komt Fons goed tot zijn recht.
Lees meer

 Boccherini Trio
Dit trio bestaande uit klassiek geschoolde musici, is zeer geschikt als muzikale omlijsting van bijvoorbeeld recepties, diners of borrels. Het trio speelt een licht klassiek repertoire, waaronder Mozart, Stamitz, Haydn en Boccherini.
Lees meer

 Bonafied
Twee bevriende muzikanten waren in 2011 wel weer eens toe aan wat anders. Ze besloten om een band te beginnen met nieuw fris repertoire. Aangezien ze allebei ruime ervaring in het bandcircuit hebben was het niet moeilijk om een aantal mensen bij elkaar te krijgen.
Lees meer

 Bosporus Turkse Band
De band Bosporus is een 5 man sterke Turkse feestband die van elke optreden een groot feest weet te maken. De Band heeft ruime ervaring met het spelen op Turkse bruiloften & Turkse feesten.
Lees meer

 Boston Tea Party
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP feestband van Nederland en volgens insiders zelfs Nederlands beste feestband! Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! Een noodzakelijke toevoeging voor een TOP feest dus.
Lees meer

 Boya
Waar de Police ophielden gaat Boya verder................
Lees meer

 Brass Babes
"The Brass Babes" zijn drie oogverblindend mooie dames die ook nog eens geweldig muziek kunnen maken.
Lees meer

 Brass Band
De Rocky Show verzorgt diverse exotische acts voor bedrijfsfeesten , bedrijfsopeningen, eventmassage, personeelsfeesten, bruiloften, kinderdisco's, seniorenshows en themafeesten voor elk budget en in binnen- en buitenland.
Lees meer

 Brass Ensemble
Ons professionele Brass Ensemble is een fantastisch en flexibel koper kwintet. Zeer geschikt voor openingen van gebouwen maar ook sfeervolle concertjes liggen binnen de mogelijkheden.
Lees meer

 Brick
Superieure 4 mans Pop Rock formatie uit Katwijk, een "must" voor iedere muziekliefhebber!
Lees meer

 Brickhouse
The band Brickhouse has earned a solid reputation as a party band with a unique stage presence and high energy performance, in which musical quality and entertainment value are given equal importance. Based in the Netherlands, the band has many years of experience playing at both private and corporate events worldwide, including mulitple performances in various European countries, the Middle East, and the United States.
Lees meer

 Brixx
Brixx is een bijzondere band. Een optreden van Brixx staat garant voor een spetterend feest. Daarnaast bezorgen we ook andersbedeelden of mensen die zich inzetten voor de maatschappij graag een onvergetelijke muziekavond. Ons motto is niet voor niets: een goed gevoel voor een goed doel!
Lees meer

 Bruut
BRUUT! is genomineerd voor een Edison Jazz Wereld award met hun album Mad Pack!
Lees meer

 Bryan B
Bryan B
Lees meer

 Buiten Bioscoop
Pasadena Productions kan voor u een bioscoop in de openlucht verzorgen. Het kijken naar een film in de openlucht is een unieke ervaring. Ook projecten met filmmuziek liggen binnen de mogelijkheden. Bel voor informatie 071-3010401
Lees meer

 CB Milton
Een prachtig donker stemgeluid, een imponerende uitstraling en fantastische danskwaliteiten vormen het handelsmerk van C.B. Milton. Een ster met internationale allure! Hij leerde het klappen van de zweep kennen bij de vermaarde 14 koppige soulformatie ‘The Swinging Soul Machine’.
Lees meer

 Caribbean Sunshine Band (voorheen de Rocky Show)
Deze veelzijdige multiculturele Caribische band is in staat naast Latijns Amerikaanse, Cubaanse en Caribische muziek ook swingende Dance Classics en Jazzy easy-listening repertoire te spelen.
Lees meer

 Carlos Santana Tribute Band
Dit project is een oprecht en uit het hart gespeeld eerbetoon aan de legendarische Carlos Santana. Met bezieling en enthousiasme spatten klassiekers zoals Europa en Black Magic Woman én recentere Santana-hits zoals Maria Maria en Smooth van het podium af. Gitarist en zanger Danny Plinck weet de stijl en sound van Santana op fenomenale wijze te imiteren zonder daar bij zijn eigen persoonlijkheid te verliezen. Puur genieten!. Lead-zanger Jarno Ibarra maakte tijdens zijn optredens bij "the Voice of Holland" veel indruk en zingt ook in deze band de sterren van de hemel.
Lees meer

 Carmen Gomes
CARMEN GOMES INC. Jazz met een bluesy touch
Lees meer

 Casino ACE
Boven de muziek uit hoort u het klikkende geluid van het ivoren balletje dat in de roulette rolt. "Rien ne va plus", klinkt de stem van de croupier. Uw gasten zullen zich aangenaam verrast rond de roulette-, blackjack- of dobbeltafels scharen. Al snel wagen zij enthousiast hun eerste gokje.
Lees meer

 Cees Cools Party Band
Cees Cools verzorgt al meer dan 16 jaar muziek voor diverse feestelijke en zakelijke gelegenheden zoals recepties, diner dansants, directiediners en huwelijksfeesten.
Lees meer

 Ceremonimeester (Huwelijks Adviseur)
UW CEREMONIEMEESTER Van aanzoek tot huwelijksdag ! Het aanzoek doet u uiteraard zelf, maar daarna kunt u het regelen aan ons over laten. Door onze ervaring van meer de 25 jaar organiseren van ceremonies en huwelijken kennen wij niet alleen
Lees meer

 Chameleon Mood
Chameleon Mood is een professioneel en zeer veelzijdig duo of trio voor receptie, dinerdansant of bedrijfsfeest. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er muziek gespeeld die het best bij het moment past en die zeer uiteen kan lopen.
Lees meer

 Changes
Changes stands for original compositions and passionate performances. The band was formed by pianoplayer Rik Dijkman and double bassplayer Martijn Derrix in 2002. Drummer Mathijs Arts joined them
Lees meer

 Chris v/d Ende
Chris is geboren in Brazilië en geadopteerd door Nederlandse familie uit De Lier. Laat je dus niet in de war brengen door zijn huidskleur. Hij heeft een oer-Hollandse mentaliteit en die steekt hij niet onder stoelen of banken.
Lees meer

 Christmas Angels
De Christmas Angels: a capella wereld kerst muziek
Lees meer

 Christmas Vocals
Christmas Vocals is gekleed in kostuums in Dickensstijl, bestaan uit acht respectievelijk vier geweldige zangers die a capella Engelse Carols zingen.
Lees meer

 Cinema Paradiso
Filmmuziek, geen Hollywood blockbuster zonder soundtrack, geen tv-serie zonder herkeningsmelodie, geen soap zonder zijn openingstune. Niemand ontkomt eraan en iedereen kent ze: de prachtige tunes en onvergetelijke klassiekers die de filmgeschiedenis rijk is. Als ze eenmaal in je hoofd zitten, gaan ze daar nooit meer weg.
Lees meer

 Circle Percussion
Circle Percussion staat bekend om zijn zeer indrukwekkende verzameling Japanse trommels. Fysieke krachtsinspanningen, indrukwekkende speelstijlen, ongekende dynamiek en pakkende slagwerkmuziek zijn enkele sleutelwoorden van deze in 1973 opgerichte slagwerkgroep.
Lees meer

 Clean Sweep
Deze swingende coverband is al jaren de meest geboekte band bij Pasadena Productions.
Lees meer

 Close Harmony Sisters
The Close Harmony Sisters is een vocaal trio, dat haar roots heeft in het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. De sisters zijn drie jazz zangeressen: Liesbeth Gieben (NL), Egle Petrosiute (LI) en Liesbeth Maiburg (NL), en ze worden begeleid door een swingende, professionele band (maar alleen met een gitarist of a-capella kan ook).
Lees meer

 Cloudy Juice
Cloudy Juice is een band met zeer ruime podiumervaring. De muzikanten hebben hun muzikale opvattingen samengebald in een dampende mix van soul, disco, (Nederlandstalige) popmuziek, swingende dance-classics en stevige funk.
Lees meer

 Code 337
geen info beschikbaar
Lees meer

 Cool Down
geen info beschikbaar
Lees meer

 Corine van Opstal
Zeer geschikt voor uw huwelijks ceremonie, verjaardag of als tussen act op uw bedrijfsfeest. Corine van Opstal is opgeleid aan de Akademie voor Kleinkunst te Amsterdam en heeft twaalf jaar ervaring als zangeres in opera- en musicalproducties.
Lees meer

 Coverband Xite
Xite bestaat uit 8 muzikanten, die de beste soul, disco, popcovers en dance classics van toen en nu spelen. Met volop hits en veel lekkere oude én nieuwe dans & feest klassiekers, brengen wij een feest van herkenning: dé garantie voor een geslaagd feest voor iedere doelgroep!
Lees meer

 Crooks
Crooks. Deze fantastische “string-band” heeft een repertoire dat zich uitstrekt van Cajun en Western muziek tot Blues en Swing. Crooks heeft een ruime staat van dienst met o.a. tournees door Rusland en Japan.
Lees meer

 Cuban Latin Trio Caney
Cuban, Latin trio CANEY speelt een mix van traditionele trova, bolero’s, cha cha cha en populaire son. Met frisse arrangementen in de stijl van Buena Vista Social Club, Compay Segundo en Vieja Trova Santiaguera.
Lees meer

 DJ & Lounge Saxofonist Applejam
Lounge DJ en saxofonist spelen hippe tracks, soepele beats en sax. De Saxofonist bespeelt zijn instrument met zijn handen en de laptop met zijn voeten.
Lees meer

 DJ + Sax (Johnny Tenor)
DJ Double U is een van Nederlands meest geboekte DJ's als het gaat om Dance Classics uit de 70's en 80's en de swingende hits van nu. Hij is nu ook te boeken in combinatie met een saxofonist. Gedurende een avond speelt de sax drie korte sets die uw avond het gevoel van live-muziek en veel sfeer geven.
Lees meer

 DJ Baars
geen info beschikbaar
Lees meer

 DJ Bear
DJ Bear is een zeer enthousiaste DJ en is geschikt voor ieder feestje, ook op kinderfeestjes kan hij muziek naar keuze verzorgen.
Lees meer

 DJ Ben Liebrand
DJ Ben Liebrand is geboren in Nijmegen 1960, nu inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste en meest vernieuwende Dj's die de Nederlandse geschiedenis rijk is. Hij werd vooral bekend door zijn mixes in de jaren 80' genaamd "In The Mix".
Lees meer

 DJ Coolidge
geen info beschikbaar
Lees meer

 DJ D-Rok
DJ D-Rok begon op zijn 15de met draaien na vele jaren gedrumd te hebben. Vanuit het drummen was het een logische overstap om te gaan draaien en sindsdien is DJ D-Rok een veel gehoorde dj in binnen en buitenland (o.a Wicked Jazz Sounds, Planet Contra, Jimmy Woo, Sugar Factory enz).
Lees meer

 DJ Der Alte und
geen info beschikbaar
Lees meer

 DJ Don Franco
Latin DJ "Don Franco" zet met zijn zeldzaam swingende muziek ieder feest op zijn kop. Frank Dijkstra alias Don Franco woonde jaren in Caribisch gebied waar hij werkzaam was als pianist.
Lees meer

 DJ Duo The Housekeepers
Het duo draait samen in clubs in Den Haag zoals : Haagse Club, Club 7, maar ook op grote privé en vereniging feesten zoals de Koninklijke Haagse Golf & Country Club. Zij hebben alle 2 een erg muzikale achtergrond van drummer tot bassist.
Lees meer

 DJ FloraDuchessa
Stijlvolle DJ Jazzy/lounge, deep house, house, dance music en uit te breiden met 2 vrouwelijke Dj's, sax en viool
Lees meer

 DJ Frunz
DJ Frunz draait Afro-Amerikaanse Swing en Swingdance gebaseerd is op de swing-muziek uit de 20- en 30-tiger.
Lees meer

 DJ Georgie
DJ Georgie is al jaren bezig met muziek. Naast een brede luister-smaak, die zich op zeer jonge leeftijd ontwikkelde, heeft Georgie ook op het gebied van muziek productie, het organiseren van evenementen en DJ’en brede ervaring opgedaan.
Lees meer

 DJ Geza Weisz
DJ Géza Weisz is één van de grote jonge acteer en dj talenten van Nederland.
Lees meer

 DJ Isis
geen info beschikbaar
Lees meer

 DJ JEAN
DJ JEAN, een naam die zijn onuitwisbare sporen heeft nagelaten binnen de nationale en internationale club scene. Jean staat bekend om zijn unieke “draaitafel skills”, zijn losbandige levensstijl, maar bovenal als een toegewijde DJ!
Lees meer

 DJ LeRiche
DJ Le Riche is bekend van diverse hockey evenementen en lokale Dance Classics Events en maakt het feest van de herkenning tot een ware happening.
Lees meer

 DJ Maestro
Searching for inspiration to write a deejays biography I -finally- watched High Fidelity, the movie starring John Cusack as a vinyl junky. Cusack -thirtyish, intelligent, hot in a non Brad Pitt of way- owns a record shop and basically has a too great passion for music.
Lees meer

 DJ Marco de Boer
DJ Marco de Boer's carrière begon met zijn drive in ‘Disco Primo’ rond 1975. Precies bij het begin van de disco. Weten we het nog? Saturday Night Fever 1977! Studio 54! Donna Summer, Sylvester, Stevie Wonder, KC & the Sunshine band.
Lees meer

 DJ Marysol
DJ Marysol has a latin spirit, passion for music and killer looks. Combine these aspects and you come to a huge female force in house music today: DJ MarYSol. For the Dutch audience, she got known with her own night at Supperclub, called Sunday Delight.
Lees meer

 DJ Meubel + Draaitafels
U kunt bij ons ook DJ Meubels en professionele Draaitafels bestellen. De spullen kunnen gebracht, opgebouwd en afgehaald worden. Met of zonder geluids installatie, licht of een DJ (of DJ's).
Lees meer

 DJ Nathalie
DJ Nathalie die van oorsprong Nederlandse is, begon haar nog steeds succesvolle internationale modellen carrière in 1995. Maar naast de catwalk en de studio's ontdekte Nathalie haar passie voor muziek. Al snel had zij de apparatuur en de muziek onder controle en werd DJ Nathalie (ook bekend als ENO-C) niet alleen in Nederland, maar ook worldwide ontdekt in 'the scene'.
Lees meer

 DJ Nederlandstalig
geen info beschikbaar
Lees meer

 DJ Phil Horneman (Wicked Jazz Sounds)
DJ Phil Horneman en Manne van der Zee organiseren Wicked Jazz Sounds. Op de Wicked Jazz Sounds feesten draaien dj's zoals Leroy Rey, Missing Links, Mr Speak, Urvinson en Phil Horneman terwijl ze samen spelen met live muzikanten en je mee nemen op hun reis vol met de warmte en diepte van Jazz met flirts richting funk, hip-hop, broken beat, soul, drum&bass, house en verder.
Lees meer

 DJ Rene
DJ René is het alter ego van theaterman René Vallentgoed en is na 25 jaar theater met o.a. Jules Deelder, Remco Campert, Jan Mulder. Ronald Giphart, Joost Zwagerman, Bart Chabot, Maarten Spaanjer, Gruppo Sportivo.
Lees meer

 DJ Ritchy
DJ Ritchy heeft een breed repertoire van Hazes Tot House. Voor elke gelegenheid inzetbaar.
Lees meer

 DJ Sebastian Sleebos
DJ Sebastian's muziek varieert van Groovy House tot Deephouse, house tot technohouse. Highlights in 2008: Winning demolition part (Dave Clarke) at Amsterdam Dance Event with the track Wurld 2009: Winning Vinylized competition with the track Eclipsed 2010: Melonized hits in beatport deephouse top 100
Lees meer

 DJ Shahrooz
When things become big, people forget what it was all about. When you enjoy what you are doing, people will feel that and connect with you. Shahrooz chooses to do things that makeshim move. He only plays a few times a week so that when he plays, he can make the difference. His opinion is that as a Dj you have to be a part of the party and team with the audience. You need to be informed about your audience, so that you can give them exactly what they need. This makes every party or celebration different. At the end of the day it’s all about going home with a fullfilled feeling by expressing yourself.
Lees meer

 DJ Smashing Sebastian
DJ Smashing Sebastian is DJ en producer in Electric & House. Zijn stijlen varieren van urban tot House, Het is altijd dansbaar. Vanwege de diversiteiten aan muziek heeft Smashing al in diverse clubs opgetreden, van Lounge-rooms, Club nights tot Housepartys.
Lees meer

 DJ Sven
DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van de zomerhit uit 1986, de 'Holiday Rap'; maar ook van zijn beruchte radioprogramma 'Sven & Dave' bij BNN op Radio 3, als mix-DJ en nu natuurlijk bij Radio Veronica als ‘side-kick’ bij Somertijd
Lees meer

 DJ Thierry
Dj Thierry begon op zijn 12e met het draaien van plaatjes en cd-tjes een drive-in show met een andere dj. Hierbij varieerde de muziekstijl van jaren 70-muziek tot de top-40 nummers.
Lees meer

 DJ Tom Tom
DJ Tom Tom verzorgt voor u verschillende drive-inn shows o.a: classic discoshow, 70 party coconut party (salsa-latin party) en is zeer felxibel. Zijn platencollectie is vrijwel oneindig dus mail uw idee en hij zorgt voor de perfecte uitvoering.
Lees meer

 DJ Umut Eser
DJ Umut Eser is het nieuwe talent in de house en Turkse club scene.
Lees meer

 DJ VIDI
Dj Vidi beon op de vroege leeftijd van 13 met het draaien van platen (vinyl). In die tijd was de hardcore en gabber muziek helemaal hot, dus begon de draaicarrière met platen van Ruffneck, K.N.O.R., Babyboom en ga zo maar verder.
Lees meer

 DJ Youri
DJ Youri shared the turntables with the biggest names in the record and DJ business, like Sven Vath, Marusha, Moby, Yves De Ruyter, Jeff Mills, Robert Armani, ...!
Lees meer

 DJ Yves
DJ Yves is een topper voor elk feestje waarbij gefeest mag worden. DJ Yves is 7 jaar geleden begonnen als DJ in een plaatselijke kroeg in Leiden. Hij is begonnen als een top 40 DJ voor 1x in de week, maar dit werd al snel twee keer in de week.
Lees meer

 DJ b-ART
DJ b-ART begon zijn carrière als DJ in 1991 in Amsterdam op studenten feesten en in een aantal clubs in Duitsland. In 1989 kwam hij voor het eerst in contact met house muziek en begon zijn eerste platen te kopen.
Lees meer

 Dak D'Raf
Dak D'raf is een 6 persoons coverband in het allerhoogste kwaliteits-segment van Nederland. Dak D‟raf is de vervolmaking van ieder feest …....
Lees meer

 Dance a Lot
Coverband Dancealot bestaat uit een zestal bevriende muzikanten die hun gezamenlijke liefde voor dansbare covers vorm hebben gegeven in een soepele, muzikale en vernieuwende band.
Lees meer

 Dancetrax
Dancetrax is een disco/soul/funk formatie van zeer hoog niveau. Hun repertoire bevat de beste danceclassics van de jaren '70 tot heden.
Lees meer

 Dans
geen info beschikbaar
Lees meer

 Dans + Batucada (Salsa)
Spetterende sfeer opgeroepen door schitterende kleurrijke kostuums, en de opzwepende muziek, zal ervoor zorgen dat het publiek een feestend geheel zal vormen. Deze wervelende en onvergetelijke show van de Samba groep geeft u het gevoel in het "Carnaval in Rio" te zijn beland.
Lees meer

 De Keijzer Roofvogels
In een toekomstig natuurproject, de groen-blauwe slinger, gelegen aan de rand van Berkel en Rodenrijs, staat onze boerderij. Op deze unieke locatie hebben vele soorten uilen en andere roofvogels hun verblijfplaats.
Lees meer

 De Slagers (Nerderpop)
De Slagers bereiden Hollandse Kost: van de Zangeres Zonder Naam, via Rob de Nijs, Willy Albert naar Hazes en weer terug. Ons motto: De slagers snijden een lekker smartlapje voor u af!
Lees meer

 De Slechte Band
Deze unieke Leidse combinatie blinkt primair uit in gezelligheid.
Lees meer

 De Snorren, Meneer Dinges en meer......
Twee muzikanten op pad! Vrolijke muziek, in en uit de maat, maar altijd op het goede moment met een blije, gevoelige noot voor iedereen. Geniet van de aanstekelijke klanken en laat u boeien door hun talrijke melodieën. Wereldmuziek, slapstick, marsmuziek, swing, klezmer en zigeunerjazz, maar ook Zuid-Amerikaans en veel kinderliedjes.
Lees meer

 De band LINE Up
De band Line-up bestaat uit een enthousiaste en professionele groep rasmuzikanten. De meesten hebben samen het conservatorium doorlopen. De band bestaat al sinds begin jaren negentig en is nog altijd met nagenoeg dezelfde bezetting actief. Spil in de band is zangeres.
Lees meer

 Deborah J. Carter
Deborah J. Carter werd geboren in de U.S.A. en groeide op in Hawaii en Japan. Zij geeft concerten op jazz festivals en in jazz clubs, doet seminars, en verschijnt in radio en TV shows in Europa, en Azië. Ook geeft zij masterclasses over de hele wereld.
Lees meer

 Delftse Studenten Big Band
De Delftse Studenten Big Band is een uit achttien heren bestaande band die zich richt op jazz van de jaren dertig en veertig.
Lees meer

 Dennis Kivit
Dennis treedt op in het theater en op televisie, als jazz- en popzanger en vertolker van het Nederlandse kleinkunstlied, maar ook voor u als entertainer, presentator, zanger/gitarist van 'classic' popballads en zingende DJ van danceclassics!
Lees meer

 Dennis van de Geest
De stijl van Dennis van der Geest is het beste omschrijven als trendy en uiterst dansbare groovy house en kenmerkt zich door drums en vocalen. Eventuele uitstapjes naar gouwe ouwe disco worden niet geschuwd wanneer de sfeer daar aanleiding toe geeft. Kortom een repertoire dat toegankelijk is voor een breed publiek dat zin heeft in een goed feest. Niet alleen als sportman maar ook als dj zijn Kracht, Passie, Talent, Plezier en Techniek de cliff hangers voor een overweldigende beleving.
Lees meer

 Devon Pax
One may expect many things from the streets of Enschede but you probably wouldnt expect a singing dancing R&B/DANCE artist of the likes of Devon Pax. Surprisingly unique, open and energetic this young talent will certainly make you take a second look. His first single Ready For Love with DJ Sebastian Cruz went to #3 on Itunes and on the Dutch Charts
Lees meer

 Dexter
DEXTER is een zeskoppige band die sinds 2000 met de lekkerste pop/rock en feestcovers wekelijks z’n sporen achterlaat in alle uithoeken van Nederland. De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: passie voor muziek en een hoop lol. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!
Lees meer

 Disco Vloer Saturday Night Fever
Disco- en led vloeren a la Saturday Night Fever perfect voor bij optredens van dance classsics maar ook voor presentaties
Lees meer

 Diva Turner
MARISKA LUNES GAF IN EEN GOED BEKEKEN RTL4 TALENTSHOW "MY NAME IS"...
Lees meer

 Diva's
De Diva’s; het perfecte entertainment voor uw zakelijk evenement of huwelijksfeest. Het repertoire loopt uiteen van pop tot klassiek en van jazz tot musical, maar dit is altijd stijlvol entertainment!
Lees meer

 Divas Capriolas
Diva's Capriola's; Twee kleurrijke opera-diva's die op skates een duet zingen langs uw diner-tafel.Of op uw bedrijfsfeest optreden in fantastische opera-jurken. Repertoire varierend van Habanera van Carmen tot en met duetten uit opera's of summertime van Gerhwin.
Lees meer

 Dj Abercrombie
DJ Abercrombie is as the Dutch Ambassador of stylish high end sounds, Abercrombie is everything his nation could be proud of: a DJ, producer, and remixer of the highest standard, and a stylish pin-up with Dutch reserve.
Lees meer

 Dj Ravin
DJ Ravin mixt de nieuwste hits met vette live percussie door Kagan Han, de ingrediënten voor een top avond.
Lees meer

 Dj Sebastian Alvino
DJ Sebastian Alvino is het nieuwe talent van Nederland. Deze hit meester weet bij elk feest de mensen aan het dansen te krijgen. De nieuwste hits van Pitbull, Akon, Bingo players of de Black eyed peas? Dj Sebastian Alvino draait ze allemaal. Dit talent die afgelopen zomer nog bij Starbeach in Chersonissos draaide is een absolute aanrader voor elk feest
Lees meer

 Dj Sertan
DJ Sertan begon 18 jaar geleden, in zijn jeugd was hij altijd al in contact met Muziek. Hij speelde drums en elke week ging hij naar clubs om te dansen en te luisteren naar andere dj’s.
Lees meer

 Dj Silence
This is DJ Silence....
Lees meer

 Dj act The Buddy Hollys meets The Happy Wurlitz
DJ act The buddy Holl meets Happy Wurlitz, dé mobiele opleuker!
Lees meer

 Djumbo
Djumbo is een promotiestunt van supermarktketen Jumbo. Lotte, Lindsy en Svenja werden uitgekozen om samen de groep Djumbo te vormen; ze vielen op vanwege hun goede stem en dansen.
Lees meer

 Do (Tape Act)
Do brak in 2001 door met de hit 'Heaven'. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.
Lees meer

 Draaiorgel
geen info beschikbaar
Lees meer

 Dries Roelvink
Op de eerste dag van het jaar 1959 werd in de Amsterdamse Jordaan Dries Roelvink geboren. Hij kwam al vroeg in aanraking met het artiesten wereldje. In 1982 won hij de talentenjacht “ The Shorts of Londen”. Het duurde dan ook niet lang voordat hij zijn eerste platencontract afsloot.
Lees meer

 Driftkickers
De Driftkickers is een enthousiaste all-round coverband met een uitzonderlijk breed repertoire.
Lees meer

 Duo Axel Gunnig & Wim den Herder
Axel Gunning is een zeldzaam musicus. Naast dat hij een virtuoos gitarist is en een zeer ruime ervaring heeft is hij muzikaal breed inzetbaar. Van swingende danceclasiic cover nummers tot Jazz, Rock en Fusion tot rustige bossa novas en easylistening pop songs.
Lees meer

 Duo Axel en Anneke (travelling light)
Axel en Anneke spelen al jaren samen in diverse formaties. Als het duo "traveling light" zijn ze uniek. Subtiele pop en jazz liedjes worden met bezieling gebracht.
Lees meer

 Duo Cajon
Duo Cajon is een jong en zeer getalenteerd duo met buitengewone vaardigheden. Samen zijn zij een prachtig duo. Als ze samen op het podium staan, past de atmosfeer zich aan, aan hun aanwezigheid en persoonlijkheden. Met hun sterk aanwezige temperament en breed pallet van expressies, laten zij een Spaanse atmosfeer ontstaan in elk concertzaal.
Lees meer

 Duo Friendly Fire
Duo Friendly Fire beschikt over een zeer uitgebreid repertoire, van de Beatles tot Robbie Williams en van Nirvana tot Simon & Garfunkel; elk nummer is raak. Het geluidsniveau van het duo kan naar wens aangepast worden van achtergrond (bv. tijdens diner of receptie) tot
Lees meer

 Duo Huub Dutch
Huub Dutch is een uniek duo waarbij nostalchische jazz standards, Franse chansons en entertainment een belangerijke rol vervullen.
Lees meer

 Duo Italiano (sottofondo musicale)
Duo Italiano zal uw feest, diner of avond omlijsten met een muzikaal entertainment met een een Italiaanse touch. Hierbij neemt de muziek van Paulo Conte en traditionele Napolitaanse muziek een hoofdrol in.
Lees meer

 Duo Realtime
Dit professionele duo heeft een zeer omvangrijk repertoire, met Jazz, Blues, Latin and Pop.Door de mooie akoestische sound van de gitaar en de sax is dit duo instaat uw feest op een elegante en originele manier muzikaal te omlijsten.
Lees meer

 Duo Serenata Tropical
Het duo Serenata Tropical speelt naast het Mexicaanse repertoire een groot scala aan andere stijlen en culturen waaronder n groot Italiaans, Spaans, Zuid-Amerikaans repertoire maar ook kaskrakers uit Nederland , England VS, Frankrijk , Portugal, Duitsland enz. Ze kunnen optreden in diverse kledingstijlen afhankelijk van het thema van uw feest.
Lees meer

 Duo Sven Jansen
Bent u op zoek naar live muziek voor uw receptie, bruiloft, personeelsfeest of evenement?
Lees meer

 Dweilorkest
Vrolijk dweilorkest voor bijv. carnaval, voetbal- of hockeywedstrijden en sportfeesten, jubilea, optochten, bruiloften, braderieen, buurtfeesten etc
Lees meer

 Dweilorkest Kap Nah
geen info beschikbaar
Lees meer

 Dweilorkest de Slobbers
De Slobbers is een superieur Blaasorkest uit Papendrecht. Al jaren verzorgt dit ensemble muziek bij carnavals verenigingen, buurt feesten en festivals. Ook over de grenzen (Duitsland en Belgie) is dit orkest een graag geziene gast.
Lees meer

 Dweilorkest-Blaaskapel
De kapel bestaat uit 16 ervaren muzikanten en is inmiddels ruim veertig jaar (opgericht in 1967) oud. De muzikanten zijn allen lid van de harmonie K&G-Leiden.
Lees meer

 EZ NRG
EZ NRG is een energieke professionele all round pop rock formatie. Muzikaal, virtuoos en met behoorlijk wat spectakel op het podium is dit een unieke spetterende band waar maar weinig mensen stil bij kunnen blijven staan.
Lees meer

 EarCandy
Muzikaal entertainment van de bovenste plank! Een live-show van EarCandy is een sensatie; klassieke krakers van toen en de grootste hits van nu vormen een feest voor oor, oog en ledematen. Met opzwepende medleys en recente up-tempo hits is de dansvloer altijd vanaf de eerste minuut vol. Door dit gevarieerde repertoire is EarCandy voor iedereen een heerlijk herkenbaar muzikaal feest.
Lees meer

 Egelander Tiroler Orkest
Egerländer muziek is oorspronkelijk volksmuziek uit Egerland, een regio in het noordwesten van Bohemen (tegenwoordig in Tsjechië rond de stad Cheb (Duits: Eger) en de rivier de Eger. De stad en de rivier heten in het Duits allebei Eger. De muziekstijl is gebaseerd op de Boheemse volksmuziek en te vergelijken met Zuid-Duitse en Oostenrijkse muziek.
Lees meer

 Egerlander Kapel
Deze kapel speelt voornamelijk de typische Egerländer muziek. Deze volksmuziek geniet vooral grote bekendheid in Duitsland en komt van oorsprong uit Tsjechië. De kapel heeft een groot aantal nummers (Polka's en walsen e.d.) van de bekende
Lees meer

 Elfish and The Coversolution
Elfish and the Coversolution is een all-round Coverband die met veel enthousiasme en passie een zeer breed repertoire vertolkt. Een muziekformatie die flexibel is en elk evenement van de passende muziek kan voorzien.
Lees meer

 Eran Har Even Trio
Guitarist Eran Har Even (Israel) established as one of the most active musicians in todays Dutch jazz scene. Since his arrival to the Netherlands in 2006 he recorded and performed with some of the finest jazz musicians of the local and international jazz-scene, Benny Golson, Terell Staford, Jasper Blom, Tinike Postma, Sussane Alt, Joris Roelofs, Martijn Van Iterson, ,The Le Bouef Brothers, Jamal Thomas and many more.
Lees meer

 Ernst Daniel Smid
Ernst Daniël Smid, Ridder in de Orde van Nassau, is een van de bekenste operazangers van Nederland.
Lees meer

 Esquire Saxofoon Kwartet
Het Esquire Saxofoonkwartet is een jong hedendaags ensemble dat vanuit Utrecht op de diverse podia speelt. De musici, allen met een Masters Degree afgestudeerd, zijn met een frisse blik op zoek naar nieuwe ervaringen - nieuw voor het publiek én voor zichzelf.
Lees meer

 Esther van Hees and Friends
Vlaamse zangeres Esther Van Hees studeert dit jaar af aan het conservatorium van Tilburg. Samen met drie getalenteerde muzikanten richtte ze een kwartet op. Op een avond liet pianist Robert van der Padt zijn nummer ‘Got wings’ aan Esther horen. Esther vond dat deze prachtige compositie lyrics nodig had en schreef ze diezelfde avond nog. Zo ontstond een mooie samenwerking.
Lees meer

 Fado Muziek
Fado is de muziek van het Portugese volk, waarin saudade (heimwee-weemoed) een kernbegrip is.
Lees meer

 Fatih Jackson (Michael jackson act)
Deze act is een echte aanrader voor iedereen die iets met Michael Jackson heeft.
Lees meer

 Final Touch
Final Touch bestaat uit 5 enthousiaste superswingende muzikanten en speelt al vanaf 1992 op bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en sportfeesten in binnen- en buitenland. De band heeft een opvallend groot all-round repertoire met groovy dance-classics en veel swingende medleys van nu tot ver terug in de tijd.
Lees meer

 First Move
First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een gevarieerd en vooral origineel repertoire van knallende hits.
Lees meer

 Five For Vibes Regae Band
FIVE-4-VIBES is an in 1995 founded five-member Reggae band. They have excited the crowds ever since.
Lees meer

 Flat Out Coverband
Als een Zuidwester storm raast deze formatie al 25 jaar over het publiek in binnen- en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit; één zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen.
Lees meer

 Flow
Flow bestaat uit 5 professioneel opgeleide en zeer energieke muzikanten, die al jaren in verschillende projecten samen spelen en met diverse nationale en internationale stars over de hele wereld hebben gewerkt.
Lees meer

 Flying Artwork
Flying Artwork staat voor luchtdans, acrobatiek, conceptontwikkeling en creatieve bezieling. Het biedt een breed en gevarieerd aanbod van verschillende dans en acrobatische acts.
Lees meer

 Focus
Met hun unieke sound van progressieve Rock, manifesteerde deze band zichzelf als meest succesvolle en gewaardeerde Nederlandse Rockband van de 70's. Deze band is het bekendst geworden door de nummers "Hocus Pocus", "House of The King 'en' Sylvia.
Lees meer

 Fotograaf Leiden
Bedrijfsreportages, fotografie van uw receptie, feest, jubileum of evenement door een professionele fotograaf!
Lees meer

 Francesca Tandoi feat Frits Landesbergen
Francesca Tandoi (p) met trio Frits Landesbergen
Lees meer

 Frank Montis
Zanger én instrumentalist extraordinair. Er zijn in Nederland op het terrein van de jazz en aanverwante stijlen zeer weinig zangers en zangeressen te beluisteren die hun eigen songs schrijven,
Lees meer

 Frans Bloem
Frans Bloem was born in Holland, but has been a resident of New York City for 33 years. He is famed for his excellent interpretation of chansonnier Charles Aznavour, who personally allows him to sing his songs. Frans has traveled to more than 50 countries, entertaining audiences with great success.
Lees meer

 Franstalig duo Marise & Monsieur Mac
geen info beschikbaar
Lees meer

 French Connection
Dit viertal speelt eigen composities van pianist / componist Frans Heemskerk. De muziek is het best te beschrijven als virtuoze, sfeervolle, funky, fusion. Voor zowel pop als jazzliefhebbers een aanrader en een must op je feest!
Lees meer

 Frenk van Meeteren & Stop Look and Listen
Stop, Look & Listen is een voortzetting van de populaire stringband “Crooks” die 10 jaar samenspeelden. Gitarist-zanger Frenk van Meeteren besloot om door te gaan en zette de band Stop, Look en Listen op. Het repertoire is sfeervol en gezellig met muziek stijlen varieerend van Folk en Ragtime tot Blues, Jazz en Cajun.
Lees meer

 Fresh (duo)
Fresh! is het nieuwste project van toetsenist/producer Gerard de Laat en zanger/songwriter Spencer Cruz. De rasmuzikanten zetten een breed repertoire van popmuziek (jaren ’70 tot nu) om naar muziek met een akoestisch jasje.
Lees meer

 Funk Soul Sisters
Een avond met the FunkSoulSisters wordt er een om nooit te vergeten! De artiesten op de bühne maken er een waar feest van en alle bekende (en ook minder bekende) klassieke funk/soulnummers van Stevie Wonder, Chaka Khan, Prince, Whitney Houston, James Brown, Tina Turner en Carlos Santana passeren de revue.
Lees meer

 Future Groove Express
Jazzy D (Derk de Koning Gans) begon op zijn vijfde met piano spelen. Tijdens zijn klassieke opleiding ontwikkelde hij al vroeg improvisatie skills en groeide hij verder in zijn muzikaliteit.
Lees meer

 George Baker
George Baker (pseudoniem van Johannes (Hans) Bouwens) is een Nederlandse zanger van populaire liedjes. In 1967 solliciteerde Bouwens als zanger bij de Zaanse band Soul Invention. Hij werd aangenomen, en een jaar later werd de naam van de band gewijzigd in George Baker Selection.
Lees meer

 Gerard Joling
Als kind staat Gerard Joling al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het ver zal schoppen én zijn droom laat uitkomen. Toch doen de eerste keelgeluiden van Gerard bij lange na niet vermoeden dat hij zal uitgroeien tot een zanger van wereldformaat.
Lees meer

 Giel Beelen
DJ Giel Beelen heeft de radio al vroeg in de gaten. Al vanaf zijn achtste levensjaar wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM.
Lees meer

 Gin Fizz
GinFizz is een professioneel allround showorkest dat van uw evenement een spetterend feest weet te maken. De band bestaat uit 6 leden en allemaal hebben zijeen opleiing gehad aan het conservatorium en hun muzikale achtergrond is erg divers. De band bestaat zo'n twintig jaar en heeft zjn reportoire flink uitgebreid. Zo voert een avondje GinFizz u langs dansmuziek, discoclassics en hedendaagse hit. Uiteraard geheel aangepast aan de sfeer van uw feest.
Lees meer

 Girls Wanna Have Fun
Wat in 1990 startte als een eenmalige gelegenheidsband, is inmiddels uitgegroeid tot een unieke band van niet mis te verstane meiden uit de Nederlandse- pop- en rockscene: Girls Wanna Have Fun.
Lees meer

 Gitaar duo Smit - Verkijk
Menno en Paul spelen hun leven lang al samen gitaar. Menno werd klassiek gitarist en Paul koos voor jazz en Braziliaans. Met veel plezier spelen zij samen elkaars repertoire, en pop, en Zuid-Amerikaans en ga zo maar door.
Lees meer

 Goochelkunst die te denken geeft
Goochelkunst die te denken geeft
Lees meer

 Good Luck
Goodluck is de meest succesvolle Zuid-Afrikaanse formatie van het moment. De formatie bestaat uit DJ, producer en percussionist Ben Peters, saxofonist en pianist Raiven Hannsmann en zangeres, componist en producer Juliet Harding. Goodluck triomfeerde in de afgelopen jaren op uiteenlopende festivals als Summerjazz Leiden, Amsterdam Dance Event en Festival Mundial. Is het jazz, dance of wereldmuziek? De band zelf spreekt liever van electroswing, waarin het diverse genres samenbrengt.
Lees meer

 Good Vibes
Het Good Vibes trio speelt swingende muziek uit het grote 'American Songbook'. Het kwaliteitsgehalte is hoog te noemen en zelfs als je geen echte Jazzfan bent, ga je snel om! Het gezelschap weet als geen ander uw party een bijzonder cache te geven, mede door de bijzondere klankeigenschap van de vibrafoon.
Lees meer

 Gospel & Close Harmony Singers
De Pasadena Christmas Singers wordt gevormd door de zangeressen, Marleen Achten, Annemiek Hammer en Margje Ottevanger. Allen zijn zij afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium.
Lees meer

 Gospel (The New York Gospel Singer Show)
Dit New York feest mag u zeker niet missen! Deze exclusieve gospelshow voor jong en oud neemt u mee door de straten van New York. Troyson James en de Gospel Singers zien er betoverend uit, hebben dijken van stemmen. Ze raken je met hun fantastische stemmen vanuit hun zwarte ziel regelrecht in je hart.
Lees meer

 Gospelettes
The Gospellettes en the Santas Babies, hemelse klanken jubelen u toe op uw huwelijksdag of party. The Gospelettes zorgen voor een swingende en onvergetelijke “Happy Day”. Deze drie charmante zangeressen zingen gospel repertoire.
Lees meer

 Gospelkoor Elijah
Elijah is een voortzetting van Gospelchoir Elias en Purple. Van traditionele gospelsongs tot wereldberoemde soulhits: met een ongekend breed repertoire zorgt Elijah voor een onvergetelijk optreden met eersteklas musici, opzwepende zang en dans
Lees meer

 Gospelkoor Loraine Gospel Singers
Loraine Gospel Singers is een Gospel en R&B formatie. De basisbezetting is 4x zang; 2 goede solo-artiesten met een behoorlijke staat van dienst. De groep brengt black gospel omdat ze een religieuze achtergrond hebben en van (Zuid)-Amerikaanse komaf zijn.
Lees meer

 Gospelkoor Soul Train
Gospelkoor Soul Train is een geweldige professionele vocale groep. Naast black Gospel heeft dit koor ook soul en blues classics op het repertoire staan. Wel allemaal met de roots in de Gospel traditie.
Lees meer

 Groove Delight
Even aan u voorstellen, vers van de pers: Groove Delight, een swingende coverband uit de omgeving Leiden/Den Haag. De band is kort geleden ontstaan, maar de ervaring en het enthousiasme is er niet minder om.
Lees meer

 GrooveBite
GrooveBite is een sterke 6-man, en kwalitatief sterke coverband. Deze band bestaat niet uit oude mannen, maar uit jonge getalenteerde muzikanten. Weinig bands kunnen zich qua kwaliteit en entertainment gehalte met deze band meten.
Lees meer

 Grup Turkuaz ( Beyoglu Gecesi )
Grup Turkuaz is de band van het bekende Beyoglu Gecesi. Deze band weet van elke Beyoglu avond een waar spektakel te maken. Grup Turkuaz bestaat voornamelijk uit afgestudeerde conservatorium muzikanten die allemaal beschikken over een lekkere Turkse sound.
Lees meer

 Gruppo Sportivo
Gruppo Sportivo is al meer dan dertig jaar een van de leukste bands van Nederland. Hoewel de band nooit een grote hit had, is de poppy muziek van Gruppo nog steeds aanstekelijk. Gruppo Sportivo, onder leiding van Hans Vandenburg, trekt nog steeds volle zalen en maakt nog steeds platen. Vanaf september 2010 volgt een tour langs de Nederlandse Theaters.
Lees meer

 Gypsy Boys
Deze drie fabuleus muzikale en virtuoze “zigeuner jongens” brengen het jazzrepertoire met veel composities van de legendarische Franse zigeunergitarist Django Reinhardt, die met zijn Hot Club de France-quintet in de ‘30-er en ‘40-er jaren de Europese jazz vanuit Frankrijk bepaalde.
Lees meer

 Gypsy Jazz (The New Hot Steps Trio)
The NEW HOT TRIO is een subtiel, relaxed en swingend trio dat hier en daar Django Reinhardt in herinnering brengt, soms zigeunermuziek of klezmer naar voren haalt, maar boven alles een eigen identiteit uitstraalt.
Lees meer

 Haags Saxofoon Kwartet
Het Python saxofoon 4-tet is een uniek en eigenzinig ensemble. Sinds haar oprichting in 1998 heeft dit kwartet zich gespecialiseerd in hedendaagse kamermuziek. Naast dit
Lees meer

 Hans Dulfer
Eén van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici. Hans Dulfer volgt nauwlettend de nieuwste trends, maar zal altijd jazzmuzikant in hart en nieren blijven.Dulfer hoeft in de meeste Europese landen dan ook niet meer geintroduceerd te worden.
Lees meer

 Hans Teeuwen
Hans Teeuwen zingt ‘liedjes die door anderen al veel eerder, veel vaker en veel beter zijn gezongen’ (2007). De carrièreswitch van cabaretier naar subtiele jazz-zanger eind 2006 begin 2007 is een daverend succes gebleken.
Lees meer

 Harpiste
Pasadena Productions kan voor u ook een harpiste regelen. Wij werken samen met een aantal professioneel geschoolde harpistes die uw receptie, diner of borrel stijlvol kunnen omlijsten.
Lees meer

 Harrie’s Herrie
Harrie‟s Herrie is een 6 persoons formatie in het Topsegment van de nationale en internationale coverbandmarkt. Harrie's Herrie - al vele jaren een kwaliteitsgarantie en sinds 21 jaar onafgebroken aan de weg timmerend - is de absolute top van het Nederlandse coverbandcircuit.
Lees meer

 Heeren van Het Goede Leven
In deze jachtige jaren, met roerende tijden, ondersteund door bombastische beukende deuntjes, loopt iedereen zijn basis wel eens voorbij. De Heeren van het Goede Leven hebben zich uit het jet-set bestaan teruggetrokken om U de romantiek van weleer te laten beleven.
Lees meer

 Herauten (2x)
Deze conservatorium-geschoolde musici zorgen met hun trombonegeschal bij binnenkomst van uw gasten voor een ridderlijke, vrolijke en stijlvolle sfeer. Met korte fanfare signalen (zogenaamde entrada's) worden de aanwezigen op de hoogte gesteld van
Lees meer

 Hollywood Boulevard
Of het nou om een heel persoonlijk feest of om een zakelijke happening gaat, zonder muziek gaat het niet. De mooiste ideeën kunnen nu eenmaal alleen door muziek emotioneel vertaald worden. Zodat de mensen die de ruimte van zaal, hal of tent met klanken vullen een feest kunnen maken en breken. HOLLYWOOD BOULEVARD maakt uw feest. Door de combinatie van kwaliteit, sfeergevoeligheid en veelzijdigheid.
Lees meer

 Hot Club Gypsy Jazz Giants
Dit gezellige trio is een superieur Hot Club de France ensemble. De zigeuner muziek, bekend gemaakt door de legendarische gitarist Django Reinhardt, wordt gekenmerkt door virtuoos gitaarspel en een aanstekelijk vrolijk ritme.
Lees meer

 Hot Club Gypsy Jazz Trio
geen info beschikbaar
Lees meer

 Hot Club de Frank
De Hot Club de Frank, dat is Swing, Gipsy Jazz, Klezmer en nog veel meer. Van stevige ritmes tot heerlijk relaxed. De band is regelmatig op radio en TV en is live te zien op allerlei podia in binnen- en buitenland, van jazzpodia tot wereldmuziekfestivals, van theaters tot kamermuziekzalen.
Lees meer

 Iassos Turks Duo
Iassos Duo is de background music act voor u bedrijfsfeest of prive feest.
Lees meer

 Iboya
All round zangeres Iboya zingt haar eigen unike repertoire, ze is geinspireerd door artiesten als Moloko, Ella Fitzgerald, Erikah Badu, Nelly Furtado, Kylie Minogue, maar misschien doet zij vanwege de ietwat decadente sfeer in de stem nog meer denken aan Marlene Dietrich.
Lees meer

 Iers trio the Shamrocks
Sfeervol Trio met traditionele Ierse muziek variërend van stijlvolle luistermuziek tot vrolijke feestmuziek.
Lees meer

 Ina Maree (piano / zang)
‘Sfeervolle zangeres speelt jazzy tunes, swingende bossa nova’s en rustige popsongs’
Lees meer

 Italiaanse Troubadour (Il Canzonire Italiano)
Deze Zanger/gitarist weet met zijn prachtige stem en subtiele gitaarspel uw gasten te boeien en te bekoren. Hij speelt een repertoire van nostalgische Romeinse en Napolitaanse liederen, swingende dansnummers en recente hits van artiesten als Paulo Conte, Cocciante en Ramazzotti.
Lees meer

 JOLANDA VAN REMUNDT
Jolanda van Remundt , a great female DJ's for coporate and private events. She is a dutch model and actrice that has a perfect mix of lounge, deephouse, jazz dance and danceable music and started her DJ career in 2005 immediately playing and touring the the world with her DJ sounds from Namibie, South Africa and all over Europe. She has played in all major clubs since then and is the perfect combintion for your event or dance party.
Lees meer

 Jack Plays
Jack Pattiwael is een ervaren gitarist - zanger.
Lees meer

 Jackie-T
LIVE BEATS, LIVE TRUMPET De virtuoze trompetiste Jackie-T treedt op in een act samen met een DJ of een rapper, die zorgen voor de perfecte mix van cd's, raps en Live Trumpet sounds.
Lees meer

 Jamento
Jamento bestaat al vanaf het begin uit Rob Middelhoven - Sax, Mike Hendrix - Sax, Rene Kipuw - Zang en Gitaar, Theo Boddeke - Piano en Keyboards, Peter Bergman - Basgitaar. Jeroen Molenaar zit er sinds 1999 bij een kei van een drummer en helemaal Jamento alsof hij er al altijd was.
Lees meer

 James Brown Tribute Band
Als eerbetoon aan ‘The Godfather Of Soul’ is begin 2007 THE JAMES BROWN TRIBUTE BAND geboren. Deze band heeft in zeer korte tijd een reputatie opgebouwd door de meeslepende grooves, de strakke blazerssectie en het aanstekelijk enthousiasme waarmee
Lees meer

 Jan Vayne
Jan Vayne is in binnen- en buitenland bekend als een virtuoos en creatief pianist, voortbouwend op de stijl van de grote romantische pianisten. Ogenschijnlijk uit het niets ontstaan spontaan prachtige improvisaties.
Lees meer

 Jatof Swing
Het orkest is opgericht in het voorjaar van 2001 en staat onder leiding van Ludo Deckers.
Lees meer

 Jazz Beats Now
Jazz Beats Now! is een unieke mix van Dance, Lounge en Funk. De combinatie van dance-beats, jazzy koperklanken, old-skool synth sounds, zwoele vocalen en funky raps wordt met veel energie live gespeeld door het enthousiaste zevental uit Holland.
Lees meer

 Jazz Invaders
De leden van de Nederlandse jazz-formatie The Jazzinvaders (bekend van het televisiespotje van Radio 6!) zijn amper de studio uit voor het afronden van hun nieuwe album 'Blow!' of ze staan alweer te trappelen om de podia en festivals te bestormen met
Lees meer

 John Medley
Zanger en entertainer John Medley, is geboren op 17 juni 1969 te ’s-Gravenhage. Hij is begonnen met zingen op 20 jarige leeftijd, en had zijn debuut in het Haagse café "De Passepartout". Daar trad hij op met het nummer "Daar aan de waterkant".
Lees meer

 John West
geen info beschikbaar
Lees meer

 Johnny de Mol
John Carel (Johnny) de Mol (Laren, 12 januari 1979) is een Nederlands acteur, diskjockey en ondernemer. Hij is een zoon van John de Mol en Willeke Alberti. Al op jonge leeftijd ontdekt Johnny de liefde voor het artiestenvak.
Lees meer

 Joke Bruijs
Joke Bruijs is een allround artieste die, en daar raakt men nog wel eens van in de war, alles kan. Zij zingt de sterren van de hemel sinds haar 15de en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties. De overvolle agenda van de afgelopen 37 jaar zegt genoeg.
Lees meer

 Joyce Lou & JDMC
geen info beschikbaar
Lees meer

 Jozzies5
Voor wie lekker muziek wil luisteren of juist swingen op de dansvloer. Jozzies5 is van alle markten thuis.
Lees meer

 Jules Deelder
Justus Anton Deelder (Rotterdam, 24 november 1944) begon op 11-jarige leeftijd met schrijven - zijn eerste gedicht: 'Hoort, men werpt een atoombom.'
Lees meer

 Just The Two of Us
Een vertrouwd piano, zang en sax duo, zeer geschikt voor de intiemere up-market feestgelegenheden als receptie, diner en klassiek huwelijk. De Mari is weer helemaal terug met de sophisticated sound die tussen 1981 en 1996 de Nederlandse partijenmarkt veroverde.
Lees meer

 Justine
Justine Pelmelay begon in de 80-er jaren in de Pasadena Dream Band haar carriere. Deze nam een grote vlucht na de hitsingle Zandvoort aan Zee en daaropvolgende songfestival succes van deze top zangeres.
Lees meer

 KUS
Anouk, Fleur, Meike en Monique timmeren al enige jaren aan de weg als de succesvolste meidengroep van Nederland: KUS. Dat de meiden terug kunnen kijken op een paar turbulente jaren staat vast: een nummer 1 hit (Lekker Ding),
Lees meer

 Karaoke
Karaoke show met uitgebreide songlist, beeldscherm, geluid en licht onder begeleiding van professionele presentator
Lees meer

 Karlijn de Vries
Karlijn de Vries is een bezige bij met maar 1 droom: je hart volgen en je volledig over
Lees meer

 Kees Ouwejan en zijn Makker(s)
De Leidse groep Kees Ouwejan & Makkers heeft in haar vijfentwintig jarig bestaan een solide reputatie opgebouwd van een echte gezelligheidsgroep die overal sfeer weet te scheppen.
Lees meer

 Kerst Act Rudolph and Santa
Dit vrolijke tweetal kan, al lopend, Kerst Klassiekers ten gehore brengen. Met veel humor en iteractie zorgen ze voor veel sfeer.
Lees meer

 Kerst Koper Koper Trio (Ultimate Brass)
Dit Koper Trio is een uniek ensemble met een breed repertoire. De stukken zijn voor het merendeel speciaal voor deze bezetting gearrangeerd en worden smaakvol vertolkt.
Lees meer

 Kerst Koper Kwartet
Uniek Koper Ensemble gespecialiseerd in Kerst repertoire. Arrangementen zijn traditioneel maar ook origineel en in een wat moderner jasje. Perfect voor in de Kerk of op Kerstmarkten maar ook voor Woonboulevards en Winkelcentra zeer geschikt.
Lees meer

 Keys and Colours
Keys & Colours is een fantastische piano act naar voorbeeld van de succesvolle “Crazy Piano’s ” formule. Twee pianisten, die ook uitstekende zangers zijn, spelen een haast eindeloos repertoire van easy listening, mooie rustige pop songs tot swingende dance classics en zelfs house muziek.
Lees meer

 Kinder activiteiten Theaterschool de toverkist
Zelf op de planken
Lees meer

 Kinderdisco
DJ die muziek draait speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.
Lees meer

 Kirke
Kirke is een duo bestaande uit Lotte van Dijck en Marjoleine Reitsma. Samen brengen ze al sinds 1995 hun eigen muziek ten gehore, die sterk doet denken aan Joni Mitchell in haar jonge jaren. In 1998 speelde het duo een aantal songs tijdens een Holland Festival-tribute aan deze zangeres.
Lees meer

 Klezmerband Papirosn
Klezmer is de Jiddische feest- en dansmuziek, veelal gespeeld op bruiloften en andere gelegenheden van de Oost-Europese chassidische joden (klezmer komt van de hebreeuwse woorden klee= instrument en zemer = lied).
Lees meer

 Klezmoos & Uncle Tom
Tom Stuip kan gezien worden als een van Europa's beste banjo spelers. Zijn specialiteit is de oude stijl Jazz (New Orleans, Blue Grass, Cajun, Dixieland, Blues, Gospel etc.).Tom Stuip & his New Orleans Allstars is in diverse bezettingen te boeken.
Lees meer

 Koper Ensemble Amorfortia
Het Koper Ensemble Amorfortia is een professioneel ensemble dat bestaat uit musici met een conservatorium achtergrond. Het ensemble is opgericht door trompettist Rudolf Weges en voornamelijk geformeerd als koperkwintet, maar is tot ieder gewenste bezetting uit te breiden of te verkleinen; bijvoorbeeld koperkwartet of 2 trompetten met orgel. De basis bezetting van het ensemble bestaat uit: 2 trompetten, hoorn, trombone en bas tuba.
Lees meer

 Kront-Young Ensemble
Het Kront-Young Ensemble vertegenwoordigd een nieuwe generatie met Indische roots. Ze geven een nieuwe invulling aan deze sfeervolle traditionele Indonesische volksmuziek. Zangeres Kim Pendjol kan in grotere of kleinere bezetting optreden (beginnend bij een duo of trio bezetting)
Lees meer

 Krontjong (Indische Sfeermuziek)
Dit unieke gezelschap speelt de originele Krontjong muziek. Deze Indonesische sfeermuziek is ontstaan bij Jakarta (Batavia) op het eiland Java ten tijde van de Verenigde Oost-Indische Compagnie en bevat o.a. invloeden uit de Portugese cultuur! Rond 1900 werd Krontjongmuziek en zang populair in het hele Maleise taalgebied.
Lees meer

 Krontjong Ensemble
Krontjong muziek ontstond in de zestiende eeuw in Nederlands-Indie. Het was een synthese van Portugese, Nederlandse, Maleise, Javaanse en Soendanese volksmuziek. Bij krontjong (klanknabootsing van de gitaar) vormen viool, fluit en zang het hoofdthema.
Lees meer

 Krontjong Ensemble Rayan Samudra
Krontjong is een muziekvorm die al ruim vier eeuwen bekend is in Indonesie. Deze van oorsprong Portugese muziek werd vermengd met de inheems muziekelementen. De krontjong moresco is in majeur en de prounga in mineur.
Lees meer

 Kursat Zengin en Band
Kursat & band weet bij elke gelegenheid in een waar feest te maken. De band staat als een huis en speelt en speelt zowel de nieuwste Turkse pophits als de rock pop nummers uit de jaren 80/90.
Lees meer

 Kwart over Jazz
Kwart over Jazz moet je een keer meegemaakt hebben! Dit jazztrio bestaande uit drie goede vrienden (en soms 4 als we met saxofonist of trompettist spelen) brengt de leukste muziek voor jouw evenement. Er wordt voornamelijk repertoire gespeeld uit het American Songbook. Daarnaast maken we genoeg uitstapjes naar hedendaagse muziek door middel van eigen arrangementen, heerlijke soul uit de jaren 70 of muziek van nu. Altijd goed gekleed, op tijd en met als ons eigen materiaal zorgen wij voor een stressvrij, zorgeloos maar bovenal fantasisch evenement. Dansen? Ook dat kan! Naast Kwart over Jazz presenteren we Kwart over Jazz XXL. Deze band is een uitbreiding op Kwart over Jazz en laat jou en je gezelschap gegarandeerd de hele avond los gaan! Door de eindeloze mogelijkheden en het inspelen op de juiste sfeer staat Kwart over Jazz garant voor een onvergetelijk evenement.
Lees meer

 LARS
L.A.R.S. staat voor Love, Affection, Rhythm & Soul. Wat daarmee bedoeld wordt spreekt voor zich: L.A.R.S. speelt lekkere dansbare muziek met 'soul'! Een professioneel en veelzijdige band, met daarin een grote rol voor top-vocaliste Judith Nijland.
Lees meer

 LOS (Nederpop)
Los maakt elk optreden tot een onvergetelijk feest. De hele avond lang meezingen, dansen en springen met de allergrootste Nederlandstalige nederpop covers.
Lees meer

 Lady Gaga Act
Deze Lady Gaga act wordt uitgevoerd door een spontane en gezellige zangeres. Een talent met veel ervaring in de professionele muziek en musical wereld. Deze zangeres is te boeken met haar act als Lady Gaga waarmee zij een gezellige avond voor u weet te verzorgen
Lees meer

 Latin super band Accion con Clave
De band “Accion con clave” is in November 2013 opgericht. Het is een echte Latin Salsa Super Formatie die van iedere partij een bruisend Latin dansfestijn kan maken. Bij optredens van deze formatie waant u zich in Cuba, Colombia, Venezuela of de Dominicaanse Republiek. Ze zijn voor een geringe meerprijs ook te boeken in combinatie met een Latin Dans Workshop (een echte aanrader! vooral bij feesten waar met niet gewend is Salsa of Merengue te dansen).
Lees meer

 Laura Polence /Breno Viricimo
Laura Polence (voice, Letland) en Breno Viricimo (akoestische gitaar, Brazilië) spelen de Braziliaanse muziek al ongeveer twee jaar samen op diverse plaatsen in Europa (Nederland, België, Portugal, Letland, IJsland). De muziek van het Duo is warm, zacht en vrolijk. Het wordt beïnvloed door grote Braziliaanse kunstenaars als Joao Gilberto, Rosa Passos, Djavan, Gilberto Gil en vele anderen. Samba, Bossa Nova:. Dit duo is een genot voor de oren en voor het hart.
Lees meer

 Lean on Me
"Lean on Me" is een dynamische super swingende 7-mans formatie. Het repertoire bestaat uit Dance Classics maar ook Rock, Soul, Popballads & Nederladstallige Hits liggen binnen de mogelijkheden.
Lees meer

 Lee Bryant
Mieke de Jong: Is geboren in Buffalo (NY), USA. Vanaf haar vijfde jaar woont zij in Nederland. Op 10-jarige leeftijd zat zij in het koor van 'Kinderen voor Kinderen'. Tussen haar 12e en 14e jaar woonde zij weer in Amerika, alwaar zij o.a. lid was van het gospelkoor op school. Terug in Nederland begon zij in bandjes te zingen en rond haar 20ste regelmatig op te treden.
Lees meer

 Leona Philippo
geen info beschikbaar
Lees meer

 Levende Kunst
Bodypainting: De vele facetten van bodypainting worden door beeldende kunstenaars en modellen, eventueel ondersteund door musici, in een act gebracht. Gerichte en impactvolle promotie gericht – geheel op maat gemaakt.
Lees meer

 Lewinsky Quartet
Het Lewinsky Quartet: een superieur Hammond trio. Speelt met name eigen werk variërend van Boogaloo, Hard Bop tot modale Jazz. Delfos, Vermeer en Krijger brachten in 2004 bij Maxanter Records hun eerste CD uit: "No Clubs in Town". Voor de Hammond en Jazz liefhebber is het echt genieten!
Lees meer

 Lindy Hoppers
De LindyHop is een Afro-Amerikaanse-jazzdance, een typische black bottom-dans, een social dance vrijwel altijd met een partner, die gebaseerd is op een combinatie van Charleston en Tapdance, en wordt gedanst op de swing-muziek uit die tijd. Synoniemen voor Lindyhop zijn Swing en
Lees meer

 Lisa
Zwoel en Sensueel wordt het stemgeluid van Lisa vaak genoemd. Veelzijdig is zij in elk geval. Lisa's repertoire bevat Pop- Jazz- en Soul standards.
Lees meer

 Live Lounge & Dancebeats
Live Lounge & Dancebeats is een vernieuwend, uniek en compleet party-concept: The tip of the top, the cream of the crop van de ultieme muziekervaring heeft de krachten gebundeld in een drie- dimensionaal en multi-zintuigelijk liveconcept.
Lees meer

 Livin Blues
Een band met geschiedenis. Van 1967 t/m 1975, opereerde de band Livin'Blues, met hun blues -boogie-rock en shuffle stijl in Nederland, Duitsland, Belgie, Italie, Zwisterland, en Engeland. Na deze succesperiode met 3 hits en 5 lp's, ging Nicko Christiansen door met de band Himalaya en zijn compagnon de mondharmonicspeler, John Lagrand met de groep Water, in 1980, na een paar jaar van sessiebands in verschillende stijlen, kwam het bluesduo weer bij elkaar. Onder de naam New Livin"Blues, Blues Summit, Nicko C Band, etc.
Lees meer

 Lookin Back
geen info beschikbaar
Lees meer

 Looporkest the Two-Tones
Dit kleinste blaasorkest van Nederland (en omstreken) bestaat uit slechts twee musici;
Lees meer

 Los Hollanditos
Los Hollanditos. Nederlandstalige meezingers instrumentaal: ook wel MEEZWINGMUZIEK genoemd. Vette sax, een ronkende rock&roll-gitaar, hamerende piano, buikige bas en een swingend drumstel.
Lees meer

 Los Zand
Arie Nijgh en Leon Heijmans staan al geruime tijd bekend in de Duin- en Bollenstreek als het zingende duo ‘Arie & Leon’. Inmiddels hebben ze voor een echte bühnenaam gekozen, namelijk ‘Los Zand’. Ze hebben elkaar gevonden in de muziek. In juni 1996 begonnen Arie en Leon hun muzikale vriendschap in de band Taboo. Ze maakten een paar nummers, maar er stond geen toekomst voor Taboo in de sterren.
Lees meer

 Lost Boys
Lost Boys is als popduo al vele jaren actief in het muziekcircuit met een zeer gevarieerd repertoire dat live met een volledig bandgeluid wordt gebracht.
Lees meer

 Lou Guldemond Band
Gitarist Lou Guldemond is al jaren een graag geziene gast in de Nederlandse Jazz en Pop scene. Hij speelde onder andere in de begeleidingsband van Brigitte Kaandorp, Big Black and Beautiful, de band van Coco York en natuurlijk de Pasadena Dreamband. Guldemond speelde in alle grote en kleine theaters van Nederland tot aan concerten in Carré aan toe. Ook is hij actief als producent en componist – zo produceerde hij in 1995 samen met Michel van Schie de CD “It’s Happening” van gitarist Martijn van Iterson. Verder is hij in en rond Leiden ook bekend van de samenwerking met musici als toetsenist Karel Boehlee, saxofonist Toon Roos en zanger-saxofonist Lodewijk van Gorp.
Lees meer

 Lou Prince
Lou is een enthousiaste performer, of het nu tijdens de ontvangst van uw gasten is of als intermezzo tijdens uw diner of speciaal moment. Hij zal met zijn warme stem uw genodigden persoonlijk welkom zingen met bekende nummers van onder meer Lou Rawls en James Brown.
Lees meer

 Lounge DJ
Onze lounge DJ's zijn uit te breiden met live sax, trompet, conga's en of zang.
Lees meer

 MFO
MFÖ (Mazhar Fuat Ozkan), the most important and rooted band in Turkey, has been together and making music for the last 30 years. They have written the lyrics and compositions for all their albums, which exhibit an innotiative trend throughout. During their productive career, they produced more than 100 compositions and received several rewards.
Lees meer

 MOJ
MOJ maakt het verschil: Met swingend gearrangeerde popsongs zet MOJ een subtiele en warme sfeer neer. Een heerlijke groove afgewisseld met prachtige ballads, bekend en minder bekend. In het repertoire nummers van o.a. Stevie Wonder, Janis Ian, Lenny Kravitz en Marvin Gaye.
Lees meer

 MUZIEK bij UITVAART
Wij als kantoor, maar ook zelf als muzikant, hebben veel ervaring met het muzikaal en smaakvol omlijsten van begrafenissen. Dit kan een concertant moment zijn tijdens de uitaar dienst en-of een muzikaal moment bij het graf zelf.
Lees meer

 MacAlistair
De band is in 2007 opgericht met als basis het idee dat dance muziek niet alleen het domein van DJ’s hoeft te zijn. Creatieve arrangementen van bestaande dance muziek met veel ruimte voor solo’s vormen de basis van het repertoire van MacAlistair.
Lees meer

 Madhouse Partyband
Zoals de naam al doet vermoeden maakt deze energieke partyband een gekkenhuis van jullie feest. Vol interactie met het aanwezige publiek, verovert de band ieders hart…
Lees meer

 Mal Evans Memorial Band (a Beatles Tribute)
geen info beschikbaar
Lees meer

 Mariachi Mexicaanse Muziek
Mariachiorkesten zijn unieke ensembles die gepassioneerde Mexicaanse volksmuziek vertolken. Gekleed in Mexicaanse klederdracht (incl. sombrero’s) zorgen ze voor veel sfeer.
Lees meer

 Marimba Duo
Dit unieke tweetal bespeeld zowel de Marimba als de Vibrafoon. De concerten zijn spectaculair en ook voor niet muziekliefhebbers erg leuk om naar te kijken en luisteren.
Lees meer

 Mary Davis Jr.
Mary Davis Jr. staat voor een originele mix van akoestische r&b, jazzy pop met een vleugje soul. Dit komt mede door het het warme stemgeluid van zangeres Marleen van Emmerik (winnares van Mathilde Santing Award 2006/2007).
Lees meer

 Men in Blues
Men in Blues is een van Nederlands beste blues bands. Met levende legendes als Chris Koenen en Aad van Pijlen is het puur genieten van onvervalste blues & soul. De ritmesectie is ook van een zeldzame klasse.
Lees meer

 Mich en scéne
Mich en Scène is geformeerd rondom de Belgische zangeres Micheline Van Hautem en haar landgenoot de accordeonist en pianist Frederik Caelen. De groep veroverde een plaats op de Nederlandse en Belgische planken met hun succesvolle debuut-CD ’Songs of Jacques Brel’.
Lees meer

 Michel Bak
Dé beste vertolker van André Hazes. Ruim 20 jaar is Michel in Nederland op alle podia te vinden van Arena, Kuip, Ahoy tot aan Bolle Jan. Met Michel is het altijd een muzikaal feest. Zijn eigen repertoire sluit naadloos bij Andre Hazes. Zowel zijn uitstraling als sound wordt als identiek beschouwd.
Lees meer

 Michiel Borstlap
geen info beschikbaar
Lees meer

 Mieke Stemerdink
Mieke’s repertoire varieert van swing en jazzy tot (Neder)pop.
Lees meer

 Miles Davis Project
Voor deze cd heeft mondharmonicaspeler Jan Verwey een paar van de beste Nederlandse jazzmuzikanten bij elkaar gebracht. In Miles Davis' klassiekers als Milestones, Blue in Green of So What bewijzen zij hun kunnen.
Lees meer

 Minerva Sound Society
This musical experience begins when Dirk Boelhouwer and Guido Heeneman, two close friends, start experimenting with making their own music in the summer of 2002. As soon as they start to collaborate, a magical musical connection is made.
Lees meer

 Miss Debbie (piano en zang)
Debbie zingt en begeleid zichzelf op de piano. Zij studeerde zang en piano aan het Conservatorium te Hilversum en is gezegend met een warm, soulvol doch helder stemgeluid. Debbie ontplooide door de jaren heen haar zangtalent.
Lees meer

 Miss Ruby
Ruby van Urk is geen onbekende naam in de nationale muziekwereld. Met haar stem als een juweel en bonzend hart voor entertainment heeft ze haar sporen al ruimschoots verdiend.
Lees meer

 Mister Jack
Deze driemansformatie uit Deventer en
Lees meer

 Move 80s Coverband
De 80's, de tijd van Madonna, Cindy Lauper, Michael Jackson, WHAM, U2, felle kleuren, zwart/wit design, elektronische sounds.
Lees meer

 Mrs Smith and The Boys from Brasil
geen info beschikbaar
Lees meer

 Musiqman -The soul family show
Mus!QMan is een entertainer in de breedste zin van het woord en zijn shows zijn één en al spektakel. Hij staat bekend om zijn veelkleurige muziekstijl: R&B, Up-tempo, Soul en Pop en zijn energieke dansbewegingen.
Lees meer

 Neerlands Peil (Vrienden van Amstel Live Band)
Neerlands Peil is de semi professionele Nederpop band en uitgeroepen tot de beste Nederpopcoverband van Zuid Holland. Neerlands Peil is ook de Vrienden van Amstel Live Band. Tijdens optredens kan het publiek verrast worden met optredens waarbij ook Manuela Kemp meespeelt.
Lees meer

 Neos Brass Ensemble
NEOS Brass is het nieuwste Koperensemble van Nederland en is opgericht in april 2007 door een enthousiaste groep jonge koperblazers. Alle 20 musici studeren of hebben gestudeerd aan de Nederlandse conservatoria, en hebben
Lees meer

 Nice & Easy
Nice & Easy is een enthousiast zangduo die lekker in het gehoor liggende songs zingen. Het repertoire bestaat uit Nederlandse- en Engelstalige popsongs van de jaren vijftig
Lees meer

 Oefenruimte Frog's Place
Een mooie en ruime oefenruimte in Voorschoten, voorzien van de technische faciliteiten.
Lees meer

 Olaf Zwetsloot Quartet
The Quartet
Lees meer

 Oleta Adams
In 1985, Adams was discovered by Roland Orzabal and Curt Smith, founders of the English band Tears for Fears, while performing in a hotel bar in Kansas City, Missouri whilst they were on a US tour.They chatted with Adams after her performance, and two years later they contacted her to invite her to join their band as a singer on their next album, The Seeds of Love.[1]
Lees meer

 One man rock band
De One Man Rock Band is een eenpersoons dansorkest met veel ervaring in binnen en buitenland.
Lees meer

 Openings ACT Olympic Brass Ensemble
Het Olympic Brass Ensemble bestaat uit 6 (of 8) professionele koperblazers en is als opening-act een unicum. Met o.a. medleys van Film Thema's zoals Superman, Starwars, Pirates of the Caribbean zorgen ze voor een onvergetelijke en spetterende opening van uw event. In overleg bepalen we wat voor uw evenement het meest geschikt is.
Lees meer

 Operazangeres Annelies Prins
Annelies Prins is een klasssiek gediplomeerd soliste die u zoekt voor concerten met uw koor of orkest. Haar prachtige volle sopraan-stem vol emotie neemt het publiek mee naar de intensie van de componist.
Lees meer

 Orchestra en Camerata Particolare
Dit uit top musici bestaande orkest stond aan de wieg van het populaire TV programma; Una Voce Particolare. Het heeft zich de afgelopen jaren ook ontpopt als een uitstekend begeleidings orkest. Zo verleende dit orkest zijn meedewerking aan o.a. de opera Turandot (Puccini), Offenbachs "La Vie Parisienne", de Musical "Kromme Jongens" (Bob Zimmerman), tour met de Drie Tenoren en vele Koor begeleidingen.
Lees meer

 Orkest Dolf de Vries Music Train
De pianist, componist, orkestleider, producer en arrangeur Dolf de Vries werd op 29 december 1956 te Groningen geboren. Op 3-jarige leeftijd speelde hij zijn eerste melodietjes op de piano.
Lees meer

 Orkest Tomy Varadi
Orkest Tomy Varadi speelt zigeunermuziek zoals die lang geklonken heeft in de restaurants van Boedapest. Deze muziek wordt van generatie op generatie overgebracht, alles op het gehoor.
Lees meer

 Ozan Dogulu
DJ Ozan Dogulu is een van de bekendste producers en dj's uit Turkije van dit moment.
Lees meer

 Pam MacBeth and Friends
Pam MacBeth is een van 's werelds beste country singer-songwriters ter wereld. In combinatie met de legendarische Leidse formatie " the Men in Blues" is ze een ware sensatie. Pam MacBeth komt uit Nashville (USA) de bakermat van de Country muziek.
Lees meer

 Pam MacBeth en Chris Koenen Project
Meng traditie muziek met het modern land expressionisme , kruid het met een bluesy soul , dan top het af met internationale uitstraling en je hebt Pam MacBeth !
Lees meer

 Partyshift
Zin in een feestje waar nog lang over nagepraat wordt? Stop met zoeken…!!!
Lees meer

 Pasadena DJ Sets and Sound Service
Pasadena Productions levert al sinds jaren alle toebehoren en apparatuur voor DJ's en discotheken.
Lees meer

 Pasadena Dixie Stompers
Gezellig, sfeervol (oude stijl) Jazzcombo. Dit professionele Dixieland ensemble speelt Jazz Oude stijl. Het kan in variabele bezettingen aantreden (van 3 tot 6 man) en is uitstekend als “loop-orkest” inzetbaar.
Lees meer

 Pasadena Dream Band
Deze swingende formatie bekend van de hit Zandvoort is een van de meest swingende bands van Nederland. Zij staan aan de basis van het begrip Dance Classics en hun repertoire is met de bekende dans covers een feest van herkenning.
Lees meer

 Pasadena Fun House Super Band
Pasadena Fun House Party Band heeft als doel om van elk optreden een feest te maken zowel voor het publiek als voor henzelf. Met hun brede repertoire kunnen zij elk publiek vermaken:
Lees meer

 Pasadena Funk Association
De Pasadena Funk Association kan in de nieuwe (2009) bezetting gezien worden als één van Nederlands beste coverbands. Naast muzikaliteit en flexibiliteit is deze band ook in staat om middels sfeer en interactie met het publiek ieder feest tot iets bijzonders te maken.
Lees meer

 Pasadena Geluid en Licht Leiden
Pasadena Productions levert al 25 jaar geluid, licht en discotheken op particuliere feesten, bedrijsevents, kick-offs en festivals.
Lees meer

 Pasadena Gospel Singers
Deze high impact gospelact hééft het allemaal: traditioneele Black Gospel, maar ook hedendaagse Soul. Het is Swingend, Uitdagend, Verrassend! Te gek als intermezzo of een knallende slotac, maar tevens geschikt voor een huwelijksinzegening.
Lees meer

 Pasadena Gospel Singers
Pasadena Gospel Singers is een geweldige professionele vocale groep. Naast black Gospel heeft dit koor ook soul en blues classics op het repertoire staan. Wel allemaal met de roots in de Gospel traditie. Deze formatie is zeer goed inzetbaar voor bv. huwelijksceremonies (muziek op maat), particuliere feesten en bedrijfsfeesten.
Lees meer

 Pasadena Groove Orchestra
De Pasadena Groove Orchestra is een supersonische soul & disco party band en is hét voorbeeld voor wat je noemt een echte party band. Vanaf de eerste noten is het feest op het podium en spatten de muzikale vonken er van af.
Lees meer

 Pasadena Lounge act ft Kagan Han & Jan Kiewiet de Jonge
Deze DJ Lounge act is de lounge act voor uw event (bruiloft, bedrijf of verjaardag feest).
Lees meer

 Pasadena Soul Disco Show
De Pasadena Soul Disco Show is, zoals de naam al zegt een gave show. Naast een goede DJ Show, die gespecialiseerd is in de dance classics, funk, soul, disco, kan de Pasadena Soul Show worden uitgebreid met een saxofonist, trompetist , rapper of ook nog worden uitgebreid met een fantastische band.
Lees meer

 Pasadena Soul Society
Pasadena Soul Society is een 6-man sterke coverband waar muzikale gedrevenheid en enthousiasme voorop staan. Kenmerkend voor deze band is de teamspirit: 'om van elk feest een spetterend gebeuren te maken'.
Lees meer

 Paul de Graaf
Paul de Graaf begint zijn muziekcarriere met zijn lovend ontvangen debuut-cd 'Puur'. Op dit album staan prachtige liedjes, voornamelijk van eigen hand. Het akoestische album is in de stijl van Bruce Springsteen.
Lees meer

 Pedro and his Cuban Experience
Deze multi culturele band speelt muziek die nog het meest doet denken aan de“Buena Vista Social Club”. Deze 5 (tot 9) -mans bezetting zorgt met percussie, blazers en zang voor een sfeer waar Fidel Castro zich zondermeer thuis zou voelen.
Lees meer

 Pepernoten / Zwarte Pieten band
Dé enige echte begeleidingsband van Sinterklaas. En dat hoor én zie je natuurlijk direct!
Lees meer

 Peter Beense
Een zeer populaire zanger, en echte Amsterdammer. Deze kroegbaas heeft veel trouwe fans en weet zelfs het Koninklijk Theater Carré vol te krijgen. Peter Beense heeft een allround repertoire en kan zowel in het Engels- als Nederlands uit de voeten. Met vrolijke party/ski hut nummers weet hij het publiek zeker te bespelen om lekker mee te doen.
Lees meer

 Peter Beets
Hij is een pianist van wereldklasse, oogst zowel in binnen- als buitenland grote bewondering, speelde met jazzgroten als Chick Corea, Wynton Marsalis, "Toots" Thielemans, Teddy Edwards, Roy Hargrove, Johnny Griffin en John Clayton, maakte CD's met Jeff Hamilton en Curtis Fuller en lanceerde in 2001 zijn veelgeprezen CD "New York Trio", welke het begin inluidde van een bloeiende internationale carrière.
Lees meer

 Phaedra Kwant and Jelske Hoogervorst Band
Phaedra Kwant & Jelske Hoogervorst. Bassiste en zangeres Phaedra Kwant en saxofoniste Jelske Hoogervorst vormen samen een veelzijdig sfeervol ensemble. Ze kunnen in diverse bezettingen optreden van Duo tot Kwartet.
Lees meer

 Pianist & zanger Pieter Boele
Pieter Boele is een veelzijdig pianist en zanger. Hij is zeer geschikt voor het muzikaal opluisteren van uw receptie, borrel of diner.
Lees meer

 Pianist - Zanger Bert Louissen
Pianist en Zanger Bert Louissen is uitzonderlijk. Zijn repertoire bestaat uit ruim 1500 nummers, prachtige Ballads, Jazz en Pop Songs, Dance Classics, Nederlandstalig. Probleemloos kan hij een avond muzikaal omlijsten, rustig beginnen en eindigen met lekkere dansnummers, Solo, als Duo of met zijn Trio. Hij is met recht een allround artiest te noemen.
Lees meer

 Pianist Leo Bouwmeester
Leo Bouwmeeser is een van Nederlands meest veelzijdige Jazz pianisten. Na en tijdens zijn conservatorium studie is hij als toetsenist werkzaam geweest bij diverse professionele coverbands (o.a. King Cover), speelde in Bigbands en trad veel op als begeleider in theaters.
Lees meer

 Pianist Lucas Blom
Allround, een beetje gek, jazz, pop, klassiek, hij speelt het allemaal net even anders en misschien wel beter dan de rest. Daarbij kan hij de piano ook nog stemmen als dat moet!!!!!!!
Lees meer

 Piano Trio Verano
Trio Verano bestaat uit drie conservatorium geschoolde musiciennes. De naam van het trio is ontleend aan Astor Piazzolla’s compositie 'Verano Porteno'. Dit ensemble is van vele muzikale markten thuis; op het programma staan
Lees meer

 Pieter Boele Band
Pieter Boele Band is een Amsterdamse viermansformatie geformeerd rond de zanger-toetsenist Pieter Boele. Deze formatie brengt een fijne mix van eigen repertoire en bekende popliedjes van nu en vroeger, Nederlandstalig, heerlijke bluesrock, pop/rock en soulmuziek.
Lees meer

 Playmates - The Mates
Deze geoliede poprock formatie bestaat uit een 4-tal musici die hun sporen in de Nederlandse muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Waarom met minder genoegen nemen als je The Playmates kunt boeken!
Lees meer

 Podium / Tent Verhuur
Ook voor tenten (in alle soorten en maten) kunt U bij ons terecht!!! Bel voor informatie over de huur van tenten (tegen gunstige prijzen) met ons kantoor tel. 071-3010401 > vraag naar Jan Kiewiet de Jonge
Lees meer

 Podium, overkapping en Dancefloor
Prachtig podium (8 x 12 m) met halfronde doorzichtige overkapping. Perfect voor festivals en events.
Lees meer

 Pontons
Pontons voor buitenconcerten op water zoals Rapenburg Concert en Prinsengracht Concerten
Lees meer

 Positive Funky Appearance
Deze professionele 6-mans formatie kan zondermeer een van Europa's meest succesvolle coverbands genoemd worden op het gebied van funk, soul, disco. De groovy 4-mans ritme sectie swingt als geen ander, de zangeres is beestachtig goed en de saxofonist/zanger is een entertainer van de bovenste plank. Met ruim 18 jaar ervaring maakt deze band van ieder feest een onvergetelijke ervaring. Echt een super allround band!!!!!!!!!!
Lees meer

 Presentatrice Anke van Elteren
Anke van Elteren maakt van elk feestje een spectaculaire show door haar geweldige presentaties. Door al jaren voor de klas te hebben gestaan in het voortgezet onderwijs, voelt Anke haarfijn aan hoe de aandacht van het publiek getrokken kan worden.
Lees meer

 Primos del Norte
Primos del Norte is een flamingo groep opgericht in 2000. Dit trio draait om de stem van Erminia Fernandez Cordoba, die het publiek trakteert door de vele mogelijkheden.
Lees meer

 Public Speaker
Het is algemeen bekend dat "spreken in het openbaar" bij veel mensen het angstzweet doet uitbreken. Voor Fons Delemarre is het zijn werk - als woordvoerder van de burgemeester van Leiden - deed hij decenia lang niet anders. Naast dit werk is hij een gepassioneerd muziek-liefhebber. In die hoedanigheid was hij jaren lang de presentator van o.a. het Rapenburgconcert (het prestigieuze grachtenconcert in het centrum van Leiden).
Lees meer

 Rapper Stew Locks & DJ's
Met Dj's kan rapper Stewlocks iedere zaal bespelen. Vanaf 1980 is hij al actief als rapper. Sinds die tijd heeft hij veel optredens verzorgd in binnen en buitenland. Hij treedt veel op met beroemde artiesten zoals Candy Dulfer, Hans Dulfer, Fitch en vele anderen.
Lees meer

 Raspers
The Raspers, the Hardest working (cover) band. Deze band op volle toeren geeft gemiddeld tussen de negentig en honderdtwintig optredens per jaar. Vooruitgesneld door hun vaste PA en - lichtbedrijf plus de drie man sterke crew, reizen zij stad en land door om vervolgens drie keer drie kwartier alles te geven in een optreden waarbij enthousiasme en professionaliteit zeer hoog in het vaandel staan.
Lees meer

 Remember The Saxes Jan Kiewiet de Jonge
Remember The Sax jazzy songs van Sonny Rollins, Stan Getz tot lounge en deephouse met saxen
Lees meer

 Residence Jazz Sextet
De in 2003 gestarte Residence Jazz Sextet is een zesmans formatie met een eigenzinnig geluid. Sinds kort werkt de band samen met sterzangeres Aafje de Blooi, waardoor de band beschikt over prachtige en bijzondere arrangementen, van zowel bekende als minder bekende artiesten.
Lees meer

 Rilan and The Bombardiers
Rilan Ramhane (13-04-1987)
Lees meer

 Robbie Agerbeek
geen info beschikbaar
Lees meer

 Robbie Williams Act
Dé Nederlandse Robbie Williams act, compleet met kenmerkende kuif en tatoeages. In enkele secondes heeft hij het publiek waar hij het hebben wilt: “For the next thirty minutes, your ass is mine”.
Lees meer

 Rochelle
Rochelle Perts (Helmond, 20 maart 1992) is een Nederlandse zangeres die in 2011 X Factor won.
Lees meer

 Roodborstjes
Deze flexibele driemans coverband, die zowel akoestisch (ook met akoestische- of contrabas) als elektrisch kan optreden. Het leveren van precies het optreden dat de opdrachtgever in gedachten heeft, is het eerste uitgangspunt voor de band. Bekende dansbare pop- en rocksongs
Lees meer

 Royal Dutch Disco Philharmonic
Een funky basloopje wordt ingezet en strijkers volgen.
Lees meer

 Rubber
Rubber brengt de beste en tegelijk minst voor de hand liggende poprocknummers van de afgelopen 50 jaar. Met een keuze uit meer dan 110 covers en meer dan 20 eigen nummers maken ze van elk feest een knalfeest.
Lees meer

 Ruby Red
Ruby Red is een sfeervol professioneel 4-tet ideaal voor recepties, borrels of stijlvol diner.
Lees meer

 SAMBALOCO
Dit is een fanastische percussiegroep bestaande uit 25 muzikanten. De groep bestaat sinds 2003 en heeft in haar korte bestaan al veel optredens gedaan, zoals in de Melkweg, Heineken Musichall en de RAI.
Lees meer

 Saskia Laroo
Saskia Laroo, in Amerika door pers en publiek gebombardeerd tot ‘Lady Miles Davis of Europe’, is een van de weinige vrouwen die al meer dan drie decennia een trompet blaast. Ze is geboren op 31 juli 1959 in Amsterdam.
Lees meer

 Saxlive
Een perfecte act bij Dj's. Saxofonist Machiel ‘Saxsymbol’ van der Aar is al 5 jaar werkzaam in de dancescene. Inmiddels heeft hij een internationale carrière weten op te bouwen. Hij is te horen op veel producties van DJ Gregor Salto, waarmee hij zelfs clubhit ‘Decision’ had. Daarnaast werkte hij met DJ Jean, Eric E, Marcello, Hans Dulfer en Mark van Dale.
Lees meer

 Saxofonist / Gig for Kids
Jazz for kids: Boop she bam, ya ba da ba doo, Bob en zijn Chops and the Jam. Kreunen, klikken, zingen, swingen, klappen en stappen, wat er ook vertelt wordt, je doet mee met de band en gaat in sneltreinvaart door de geschiedenis van de jazz.
Lees meer

 Saxofonist Jan Kiewiet de Jonge Remember The Saxes
Speelt veel met DJ s en zijn Amazing Supersonic Saxes. Speelt met Dj's dance, deephouse en lounge. Komt uit de school van de funk, soul en jazz. Wordt tegenwoordig veel geboekt solo of met DJ en zanger David Dam. Beginnend met jazzy sax solos, overgaand in lounge met de DJ later met swingende zanger David Dams speelt hij danceable muziekstijlen variërend van funky danceclassics tot modernere funky house en techno
Lees meer

 Sergio & Friends (Roept u Maar!!)
Sergio and Friends (voorheen Roept u Maar) is een band met een zeer breed repertoire. Deze door de wol geverfde muzikanten voelen de sfeer van een feest perfect aan en zorgen er voor dat het swingt als het swingen moet en rustig is als de avond er om vraagt.
Lees meer

 Shagalicious
Party, party en nog eens party! Dat is waar Shagalicious voor staat. Deze partyband bestaat uit 10 succesvolle muzikanten en staat garant voor een onvergetelijk feest.
Lees meer

 Shaky Ground
Deze zeer energieke 9-mans formatie, inclusief drie 'beesten' van zangeressen, zorgt ervoor dat je aan het eind van de avond met zere voeten van het dansen naar huis gaat.
Lees meer

 Sharon Doorson
Sharon Doorson (Utrecht, 24 april 1987), ook bekend als Miss Cherry, is een Nederlandse zangeres, die bekendheid verwierf in 2004 nadat ze samen met Esri Dijkstra, Eva Simons, Lianne van Groen en Nora Dalal de meidengroep Raffish had gevormd in het programma Popstars: The Rivals.
Lees meer

 Sint en Piet
Oooh… kom er eens kijken! De sinterklaasshow van Nederland!
Lees meer

 SmallStones
Van jazzy luisterliedjes en easy popmuziek tot uitnodigende dansmuziek.The SmallStones zijn vier ervaren muzikanten die met plezier samen muziek maken. De groep heeft zorgvuldig een repertoir van bekende liedjes samengesteld en smaakvol aangepast aan hun bezetting.
Lees meer

 Smartlappenkoor de Tissues
geen info beschikbaar
Lees meer

 Sneltekenaar Harold
Sneltekenaar / Karikaturist Harold Hugenholtz is een van Nederlands beste karikatuurtekenaars. Zijn illustraties verschenen o.a. in het weekblad Panorama. John en Linda de Mol wilden hun karikatuur graag thuis aan de muur.
Lees meer

 Sneltekenaar Stan Heinze
Fysionomist Stanley Heinze. Stanley Heinze is een unicum binnen de sneltekenaars wereld. Zijn opvallende verschijning alleen al is voldoende om mensen te verbazen. Maar hij is in de eerste plaats een begenadigd kunstenaar die
Lees meer

 Softn Soul (duo Steffen en Diana)
SOFT’N SOUL Sfeervolle achtergrondmuziek (piano/zang) Bruiloften, recepties, borrels, verjaardagsfeestjes, cafe's, restaurants, bedrijfsfeesten, begrafenissen, etc. Referenties: o.a. Hogeschool Leiden, Ministerie VWR, TNO, Kurhaus
Lees meer

 SomeSay
Puur, Gevoelig, Relaxed, Fris & Echt, zijn allemaal woorden die passen bij Somesay! Het Akoestisch Jazzy Popduo, bestaande uit broer en zus Radboud & Narda Miedema, komt uit Noordwijk. Naast sfeervolle covers speelt SomeSay ook goed in het gehoorliggende eigen songs.
Lees meer

 Sonny Reeder
Sonny Reeder is een vooraanstaand zanger die al vele optredens op zijn naam heeft staan. Sonny zingt het beste van Jim Reeves, Neil Diamond, Frank Sinatra, Tom Jones, Rady Travis en Charly Pride.
Lees meer

 Sonny's Inc
Een erg bekende en goede band. Deze band is erg all-round dat garantie geeft tot een super feest!
Lees meer

 Sopraan Hannie Slingerland
Hannie Slingerland studeerde bij Margreet Honig, aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Na haar opleiding maakte zij deel uit van het studio-ensemble van het Internationaal Opera Centrum Nederland. Zij volgde masterclasses bij o.a. Roberta Alexander, Felicity Palmer, Diane Forlano en Udo Reinemann.
Lees meer

 Sound Captains
Sound Captains is een moderne coverband uit Zuid-Holland bestaande uit 6 professionele muzikanten met een indrukwekkend CV en zeer goede reputatie op grote feesten in binnen- en buitenland. Het repertoire bestaat uit wereldhits, dance-classics en zeer actuele top 40 hits. Deze muzikanten en dit repertoire bieden een absolute garantie voor een onvergetelijk feest waarover nog lang zal worden nagepraat.
Lees meer

 Spaanse Gitarist en Tango
geen info beschikbaar
Lees meer

 Spaanse Volksmuziek (Tuna)
Tuna Ciudad de Luzis opgericht in 1964 en is daarmee de oudste Tuna buiten Spanje en Portugal. Een Tuna is een groep studenten die behalve studeren ook Spaanse volksmuziek maken. In Spanje heeft bijna elke universiteit een Tuna-groep. Vaak zelfs meerdere, voor elke studierichting één.
Lees meer

 Stand Up Comedian Bob Maclaren
Geboren in Nieuw Zeeland en gevestigd in Amsterdam, Bob Maclaren heeft elke hoek van de wereld een plezier gedaan met zijn laconieke en verassende comedy. De combinatie van het isolement van de kiwi’s en de verschoten gekheid van Amsterdam geeft Bob
Lees meer

 Stand Up Comedian Bram vd Velde
Als 29 jarige geboren en getogen Limbo is hij nu woonachtig in de Randstad en mensen die daar een probleem mee hebben kunnen zijn G-spot likken.
Lees meer

 Stand Up Comedian Chris v/d Ende
Laat je niet in de war brengen door zijn huidskleur, zijn oerhollandse mentaliteit steekt hij niet onder stoelen of banken.
Lees meer

 Stand Up Comedian Johan van Gulik
Deze ras-Amsterdammer is na zijn studie medicijnen in de Horeca een heel andere weg ingeslagen. De weg naar het stand-up comedy.
Lees meer

 Stand Up Comedian Omar Ahaddaf
Toen Omar klein was had hij maar één droom: Allochtoon worden. Zeven jaar geleden kwam hij naar Nederland om een uitkering te scoren maar het is hem niet gelukt, dan maar stand-up Comedy, dacht hij.
Lees meer

 Stand Up Comedian Ramon Fielmich
Ooit ambieerde Ramon Fielmich een carrière als topadvocaat in de internationale advocatuur. Toen het tijdschrift Quote grappen uit een door Ramon opgevoerd kantoorcabaret publiceerde, besloot hij zijn bureaustoel in te ruilen voor het podium.
Lees meer

 Stand Up Comedian Reinier Meijer
Reinier Meijer geboren in 1982 en nu al een begrip in Amsterdam Buitenveldert, betrad in April 2006 voor het eerst het podium en is er sindsdien niet meer van af te slaan. (Dit is overigens wel geprobeerd).
Lees meer

 Stand Up Comedian Steven Stol
“Een nonchalant maar aanstekelijk verteller,” schreef de Volkskrant over Steven Stol.
Lees meer

 Stand Up Comedian Tim Ward
Hij kwam in 2000 naar Nederland om in de film Billy’s Bad te spelen en besloot hier te blijven.
Lees meer

 Stand Up Comedian Tom Sligting
Deze stand up comedian draagt de naam Tom Slighting. Als headliner bepaalt Tom de dynamiek van de show; snel, gevat en altijd actueel. De Telegraaf schrijft over Tom ‘buitenechtelijk kind van Freek en Youp’.
Lees meer

 Stand Up Comedian William Sutton
William Suttons carrière in Nederland is een beetje als zoeken naar Waldo. Sutton is te vinden op talloze plekken waar je normaal niets eens zou kijken. Maar blijf zoeken, want als je daar bent waar hij speelt, is het altijd erg vermakelijk.
Lees meer

 Stand Up Comedians Jeffrey Spalburg & Reinier Meijer
Jeffrey Spalburg is acteur, schrijver, MC en stand-up comedian. Je kunt hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen. Op het podium bij Made In Da Shade, als MC op Dance Valley, of als schrijver voor TV programma's. Hij vormde een duo met Najib, schreef de teksten voor Jörgen en beatboxte voor Brainpower. Nu beatboxt hij solo zijn eigen teksten.
Lees meer

 Stand-Up Comedian Rachid Larouz
MC, stand-up comedian, presentator en cabaretier Rachid Larouz is geboren in Goulmima (Marokko) en woont nu in Amsterdam-West. Voor Rachid de ideale inspiratiebron in een wereld vol multiculturele misverstanden.
Lees meer

 Steve
Steve had een passie waar hij voor ging en dat was zingen.In 1991 maakte hij als nieuweling in het programma Superfan van Sandra Reemer zijn debuut . In datzelfde jaar stond Steve in de Sound-mix show van Hennie Huisman, waar hij de Amerikaanse zanger Gene Pitney perfect imiteerde. Zijn televisie-optreden bleef niet onopgemerkt bij het popminnend publiek en Steve werd zowaar al op straat herkend. Een eerste poging om in de muziek verder te komen, was "I think I love you" wat hij samen met Frans en Sjoukje Smit opnam.
Lees meer

 Stille Disco
Deze DJ draait de lekkerste hits, maar in de zaal hoort u hier niets van! Het is even onwennig, maar al snel staat iedereen met een koptelefoon lekker te swingen en staan juist de toeschouwers met de mond vol tanden. De koptelefoons worden uitgedeeld door de Discobabes of door The Ladies on Rollerskates, afhankelijk van de keuze van de opdrachtgever en de locatie.
Lees meer

 Straatartiest Jan van Dam
Jan van Dam doet verschillnde acts. Drie daarvan zijn de imago's : Het Drentse boertje, the wanderer, en mr Hyde.
Lees meer

 Straatklinkers
Direct al vanaf het begin in 1987 heeft het orkest uit Sassenheim, gelegen in het muzikale hart van de Bollenstreek een rijkelijk gevulde agenda. Jaarlijks treden zij met groot enthousiasme op bij tal van evenementen.
Lees meer

 Summer Horns Holland
Funky Beats met meerdere Saxen te boeken met internationale DJ Jolanda van Remundt
Lees meer

 Super Groover
Super Groover werd opgericht in 1989. De band bestaat momenteel uit drie zangeressen, drums, bas, gitaar, toetsen, en een saxofonist. Voorheen speelden zij in o.a. De heeren van Aemstel, de Kade, Plan C, vele bruiloften en partijen, studenten -en bedrijfsfeesten.
Lees meer

 Superfly Partyband
Superfly Partyband bestaat uit getalenteerde muzikanten, waarvan vele een opleiding genoten aan het Haagse Conservatorium. Herkenbaarheid en feestgehalte van het repertoire staan bovenaan, waardoor stilstaan onmogelijk wordt. Superfly speelde al voor vele grote én kleine bedrijven, bruiloften en jubilea. Geen podium bleek te groot óf te klein. Vooral de spetterende outfits en uitbundige show worden veel aangehaald door onze opdrachtgevers.
Lees meer

 Suzanne de Rooij Duo
Deze Lady Gaga act wordt uitgevoerd door een spontane en gezellige zangeres. Een talent met veel ervaring in de professionele muziek en musical wereld. Deze zangeres is te boeken met haar act als Lady Gaga waarmee zij een gezellige avond voor u weet te verzorgen.
Lees meer

 TURKSE BANDS
Naast alle andere bands die u via deze site kunt boeken werken wij ook erg nauw samen met verschillende Turkse bands. Denk hierbij aan de Turkse band Bospurus of aan Grup Turkuaz bekend van Beyoglu Gecesi. Ook bieden wij Turkse dj's die in Nederland maar ook internationaal bekend zijn. Wij hebben o.a Dj Sertan , Dj Silence , Dj Hakan C en Dj Umut Eser in onze selectie beschikbaar. Ook bieden wij internationale Turkse dj's aan zoals Ozan Dogulu en Burak Yeter
Lees meer

 Tamicos
In 1985 kwam Luthson Inesio met een koffer vol Caribisch repertoire naar Amsterdam. Met zijn machtige, diepbronzen stem en de 'heavy duty' ritme gitaar had hij op Curaçao al veel roem geoogst.
Lees meer

 Tango Ensemble Tangata
Dit Tango ensemble bestaande uit 3 musici, reeds vele jaren in de Argentijnse tango gespecialiseerd. Zij vertolken op eigen wijze de tangomuziek van tango maestro’s zoals: Piazzolla, Plaza, Pugliese, Troilo, Salgan, Cobian etc..
Lees meer

 Tanya-s Chill
Tanya's Chill bestaat uit vier zeer getalenteerde, professionele musici die de handen ineen hebben geslagen om zo gezamenlijk heerlijk ontspannende jazzysoulswinging music ten gehore te brengen: versterkte live-muziek, maar dan nog altijd op het door u gewenste volume!
Lees meer

 Tea Company (animatie act)
TEA Company (The English Actors Company)™ bestaande uit Alan Morris, Chip Bray en Russel Hekster zijn al jaren veelgevraagde acteurs op bedrijfsevenementen en gala-avonden. Samen vormen zij de acteursgroep TEA Company ™.
Lees meer

 Tender Blue
Tender Blue neemt je mee in een sfeer van romantische liedjes, lounge en chill-out muziek. Mooie muziek die werkt als sfeerversterker voor iedere gelegenheid. Bij onze optredens projecteren we ook prachtige beelden die passen bij de liedjes die gespeeld worden, om een nog aangenamer gevoel te creëren.
Lees meer

 The Auratones
Tjeerd van Zanen heeft zichzelf leren muziek spelen. Hij speelde o.a. met Jango Edwards, Rick DeVito, Back To Basic en Ugly White Belly enz. Hij werkte als studio gitarist en producer en is als zodanig verantwoordelijk voor uitstekende geluidskwaliteit van de CD’s van de Auratones.
Lees meer

 The Clarks
The Clarks, afkomstig uit Den Haag, Beatstad nr. 1, zijn al sinds jaar en dag de bekendste classic rock band van Nederland.
Lees meer

 The Good, the Bad and the Uglies
The Good, the Bad and the Uglies neemt u mee op een muzikale wereldreis, waarbij Hollandse vrolijkheid wordt gecombineerd met Zuid-Amerikaanse warmte.
Lees meer

 The Hague Idiots
The Hague Idiots bestaat uit 4 jonge jongens met veel talent. Van zanger, tot drum, bas en gitaar. Samen vormen ze een happy punkcrock band. Ook deze jongens nemen al heel wat ervaring met zich mee. Zo hebben zij al veel optredens gedaan in de HMH, cafés in Den Haag en nog veel meer.
Lees meer

 The Jig
Onversneden funk, dat is de stiel van The Jig. Deze Amsterdamse zevenmansband laat zich zelfs niet afleiden door zoiets als zang. De focus ligt op de grooves, opgesierd met opruiende, minimale maar uiterst functionele invullengen van het blazerscorps (waarin mensen die ook met Caro Emerald speelden).
Lees meer

 The Mates
The Mates (kleine bezetting van de Playmates) is een van Nederlands swingenste pop rock duo's. Het is zeldzaam dat zo'n kleine bezetting zo'n lekker band geluid heeft. Hier komt nog bij dat met name lead-zanger Serge Naberman een echte artiest is. Met dit duo wordt uw partij zeker een feest.
Lees meer

 The Soultrain
The Soultrain is een swingende gospelgroep met zeer hoge kwalitatieve zangers en zangeressen. Een van de zangeressen is Maureen Fernandes, geboren in Suriname-Paramaribo. Zij zingt al 15 jaar professioneel.
Lees meer

 The Two Kings
The 4 Kings is een flexibel all-round pop trio.
Lees meer

 Thema Feest Bands and Acts
Bent u bezig met het organiseren van een feest in een bepaald thema? Wij kunnen u daar als geen ander bij assisteren en adviseren. Als Pasadena Productions boeken wij met regelmaat thema-bands en hebben ook alle contacten als het gaat om decoratie e.d.
Lees meer

 Thijs van Otterloo Super Band
Thijs van Otterloo (1973) is de jongste zoon van muzikaal genie Rogier van Otterloo (1941-1988). Thijs voltooide in 1998 de conservatoriumopleiding saxofoon lichte muziek en compositie in Utrecht. Zijn passie voor saxofoon begon bij saxofonist David Sanborn.
Lees meer

 Timeless
Met hun talenten, kwaliteit en enthousiasme weten zij keer op keer de zaal voor zich te winnen. De herkenbare muziek, juiste performance en dynamische uitvoering zorgen ervoor dat er een schitterende show op het podium staat.
Lees meer

 Tinsel Town
Deze swingende 5-mans cover band, vernoemd naar het oude Hollywood, heeft onlangs een splinternieuwe bezetting gekregen. Dit is duidelijk te horen aan de frisheid en het enthousiasme waarmee gemusiceerd wordt.
Lees meer

 Tiny Little Big Band
Tiny Little Big Band!!! Genoeg van DJ’s, VJ’s, TMF en Boybands? Tiny Little Bigband is een welkome verademing in deze tijd van bonzende bassen en alles-overstemmende elektronica. Het muzikale vakmanschap van het ensemble, in combinatie met een swingende knipoog, brengt tijdloze klasse en stijl in elke gelegenheid. Het repertoire van deze kleine Bigband varieert van Frank Sinatra tot Duke Ellington, maar ook Michael Bublé, Robbie Williams, ZZ Top en Aerosmith.
Lees meer

 Tiroler ensemble Drei Lederhosen
Tiroler muziek, Tiroler acts en Tiroler orkesten zijn populairder dan ooit, mede door de groeiende belangstelling voor Oktoberfeesten en apres ski feesten. Onze orkesten en acts zorgen altijd voor veel sfeer en gezelligheid op grote en kleine feesten.
Lees meer

 To Mane Severino Band
Duo Severino zijn twee muzikanten die oude en nieuwe pop muziek maken voor elke gelegenheid. Wij spelen niet alleen Lionel Richie, Prince, Beatles, Tina Turner maar ook Katy Perry, Maroon 5, Rihanna, Justin Timberlake wat een avond kan animeren voor jong en oud.
Lees meer

 Toff (Ierse volksmuziek)
Toff maakt zelf gecomponeerde en traditionele Ierse volksmuziek. Er wordt gespeeld op authentieke instrumenten als de Bodhrán en Tin Whistles.
Lees meer

 Told U So
Deze 6-koppige stoere band is geformeerd rondom de veelzijdige de zanger & entertainer en rock -zangeres Meg, voorheen o.a zangeres bij o.a. René Froger. Deze cover band heeft een heel eigen sound.
Lees meer

 Ton Knevel
Onvergetelijke Sinatra klassiekers > Live gezongen met begeleiding van een swingende orkestband.
Lees meer

 Toon Roos feat. Peter Erskine
Toon Roos - soprano & tenor saxophone
Lees meer

 Toots Thielemans
Jean 'Toots' Thielemans is geboren in Brussel, Belgie op 29 april 1922. Hij begon met accordion spelen toen hij 3 jaar was en speelde harmonica als hobby. Tijdens de oorlog raakte hij bezeten van jazz muziek en dus was hij besmet met het Jazz-virus.
Lees meer

 Trafassi
Trafassi (Surinaams voor ommezwaai of anders) is een Surinaams-Nederlandse allround-feestband rond zanger/percussionist Edgar 'Bugru' Burgos, een neef van Lieve Hugo. Trafassi speelt een mengeling speelt van caribische stijlen, top-40 hits en eigen materiaal, en scoorde met nummers als "Wasmasjien" (1985), "Lollypop" en "Punani".
Lees meer

 Travestieact The Alley Girls
Zoekt u naar een spetterende travestie show? The alley girls brengen u 30 minuten non stop een wervelende show van diana ross en the supremes. Florence, Penelope en Christine vormen de huidige formatie. Hun spetterende show heeft een hoog glamour gehalte waarin voornamelijk The Three Degrees en The Supremes de revue passeren.
Lees meer

 Trijntje Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis wordt gezien als Nederlands meest veelzijdige zangeres. In eerste instantie verwierf ze bekendheid met de band Total Touch waarmee ze voornamelijk covers speelde.
Lees meer

 Trio Modeste
Dit barokke trio treedt veelvuldig op bij ontvangsten en diners. Violiste Hedwig Smulders, cellist Frank de Gee en clavecinist Matthijs Minderman staan garant voor een zeer stijlvolle omlijsting van al uw feestelijke gelegenheden.
Lees meer

 Trio Molto Grande
Trio Grande is een veel gevraagde formatie voor jazzfestivals, jazzclubs en ook voor recepties, feesten, beurzen en partijen.
Lees meer

 Triple Seven
Triple-Seven zoekt de grenzen op van de dansbare jazzfunk en speelt dat wat henzelf én het publiek inspireert: grooves die je voelt, jazz die je verrast, en dat is funky!
Lees meer

 Trompetist Reinier Sijpkens
"Ahoy…………….!
Lees meer

 Vader Abraham
Pierre Kartner won zijn eerste talentenjacht toen hij acht jaar oud was. Zijn grote doorbraak kwam onder de naam Vader Abraham met het Smurfenlied in het Schlagerfestival. Dit lied ging over de blauwe stripfiguren, de smurfen. Wereldwijd verkocht hij van het Smurfenlied meer dan 25 miljoen platen.
Lees meer

 Voice4kids
In deze workshop laten Abel Splinter en Susanne de Rooij kinderen op een speelse manier kennis maken met een aantal elementen en instrumenten uit de Jazz (drum, bas, trompet en zang) door het gebruik van het lichaam en de stem.
Lees meer

 Waylon
Een twintiger met een turbulent verleden en een prachtige toekomst. Een nieuwe ster aan het Nederlandse popfirmament - en als de voortekenen ons niet bedriegen, ook ver daarbuiten.
Lees meer

 West Coast Bigband
De Westcoast Bigbands kan gezien worden als een van Nederlands beste en meest inovatieve semi-professioneele bigbands. Het orkest werd reeds in 1978 opgericht maar heette toen Bigband Voorschoten. Sinds 1990 heet hij “West- Coast Bigband” en heeft zich gevestigd in Voorburg, waar
Lees meer

 Wild Bill & the Invisble Men
The bands name was inspired by the Tarantino movies; Kill Bill part I & II, and the popular ’70-ies tv-series The Invisible Man. Being part of the first real tv-generation, the band combined the two, ending up with something that sounds like an action-packed B-movie.
Lees meer

 Working Models
geen info beschikbaar
Lees meer

 Workshop Commercie
Blijven de resultaten achter op de prognoses? Komt de behoefte van de klant niet duidelijk over in uw organisatie? Of, kunt u de klant niet ontdekken? Deze workshop richt zich op advies en consultancy op commercieel gebied met een
Lees meer

 Wouter Hamel
Wouter Hamel studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na het winnen van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours kreeg hij veel aandacht van de media. Sindsdien heeft hij diverse optredens gedaan in
Lees meer

 YMG & Zanger COLLIN
Collin is een aanstormend zang talent met zijn Muzikale Roots in Soul en R&B. Collin zal bij het grote publiek wellicht enige bekendheid hebben door zijn optreden tijdens the Voice of Holland.
Lees meer

 Young Sinatras
The Young Sinatras. Voor de hippe jazzy sound van nu zijn we niet meer afhankelijk van buitenlandse artiesten zoals Diana Krall, Michael Bublé of Jamie Cullum. Neerlands beste jonge bigband is bezig ons land te veroveren.
Lees meer

 Zanger Arie Nijgh
geen info beschikbaar
Lees meer

 Zanger Dennis
Dennis werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan het populaire televisie-programma 'The Band' dat momenteel te zien is op VTM in België en Fox in Nederland. Binnenkort zal hij ook te zien zijn naast Angela Schijf en Birgit Schuurman in de nieuwe drama-serie 'Meisje van plezier' op RTL4 in Nederland.
Lees meer

 Zangeres Annelies Prins
Annelies Prins is professionele klassieke zangeres. Uitstekend voor recitals, inzegeningen van huwelijken (Ave Maria etc.) en zang-workshops. Annelies Prins behaalde eerst het D.M.-diploma piano aan het Rotterdams Conservatorium.
Lees meer

 Zangeres Daniëlle Mulder
Daniëlle Mulder is vooral bekend als achtergrondzangeres bij Rene Froger, sinds 1996 tourt zij met hem en de andere Frogettes door Nederland en België en zingt zij mee op zijn platen. Ook verscheen zij met Rene in vele tv programma’s zoals de Staatsloterij show, Koffietijd, swingpaleis, Life and Cooking etc.
Lees meer

 Zangeres Zosja
Zosja is een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Ze beheerst zowel het Jazz als Pop repertoire. Sinds haar deelname in 2003 aan Idols (eerste editie) heeft ze zich ontwikkeld tot een muzikale persoonlijkheid op het podium. Muzikaal is ze professioneel, beheerst en weet zowel het publiek als haar mede muzikanten te inspireren en te boeien.
Lees meer

 Zazí
Met gepaste trots stellen wij aan u voor: het trio Zazí
Lees meer

 Zingende IJscoman
geen info beschikbaar
Lees meer

 Zwarte Pieten Band
Dit flexibele loop-orkest kan optreden als; Zwarte Pieten Band maar ook als Paas Hazen Orkest of Kerstmannen Combo. Het repertoire wordt aangepast aan de gelegenheid. Met veel interactie en humor zorgt dit drietal voor veel sfeer en gezelligheid.
Lees meer

 Zwoele Troelies
Drie dames van respectabele leeftijd Corrie, Trees en Agaath namen 5 jaar geleden afscheid van het podium. Ruim 10 jaar lang hadden zij furore gemaakt in binnen- en buitenland.
Lees meer

 catering & events
Zest! Catering & Events is een flexibele en klantgerichte cateraar gespecialiseerd in het culinair verwennen van de gasten. Zest! onderscheidt zich met een jonge en verfrissende aanpak. Wij hebben gemerkt dat men op zoek is naar “iets anders”.
Lees meer

 mr. Mephisto Spectaculair Pianoshow
Een flitsende lichtshow, een spannend decor, een vlammende vleugel, schmink en méér…Om Mr. Mephisto‟s Spectacular Pianoshow dat ultieme stukje spektakel mee te geven, wordt Mr Mephisto en zijn band bijgestaan door heuse circusacts.
Lees meer

 the New Ratpack
Waar hoor je het nog? Dat warme stemgeluid, de niet te missen melodieën en het fantastische arrangement.
Lees meer

 van Velzen
VanVelzen heeft zijn liefde voor muziek niet van een vreemde. Lang voor zijn geboorte zitten zijn twee opa’s bij elkaar in een Delftse accordeonband. Samen met zijn vader zet hij al op vierjarige leeftijd radio-programmaatjes in elkaar.
Lees meer